Program » Underhållning » Hobby och Fritid

Future Decks DJ pro last ned
4 0 5686  

Ladda ner en gratis test av Future DJ och testa dina färdigheter som DJ.

DJ-mjukvara för bärbar och personlig användning har blivit så effektiv att det blir omöjligt att skilja från dyra program på proffsnivå. Xylios FutureDecks Pro är typiskt för den nya versionen av DJ-programvara, med alla klockor och visselpipor, men programmet har många andra användbara verktyg som andra program inte har. Funktioner som video mix och vinylkodskompatibilitet sätts ihop i ett enda paket så att det enkelt kan användas i klubbar, liveuppträdanden, utomhusplatser och även i studion.

Det finns för många funktioner som vi kan lista alla här, men vissa höjdpunkter inkluderar fullständig kompatibilitet med stora externa kontroller och MIDI-gränssnitt, VST-effekter, en valbar MasterTempo "KeyLock" -funktion, ASIO-kompatibilitet, vinylimulering och effekter, låtförhandsgranskning, beat-matchning och många sampling, synkronisering, blandning och loop-alternativ.

FutureDecks gränssnitt är snyggt men trångt med kontrollpaneler. Det är dock logiskt utformat och lätt att förstå tack vare panelformade grupperingar av relaterade kontroller.

FutureDecks Pro gratis försök är begränsad till 20 minuter per session. Men den tid du kan försöka är 30 dagar.

Om du har Mac kan du hämta programmet här.

Download Future Decks DJ pro 3
Se Future Decks DJ pro på video :
Screenshots
Detaljerad information om Future Decks DJ pro
Typ:
Trialware


Producent:
Xylio.com

Inkom datum:
28-01-2015
Plattform:
Windows 7 & 8

Storlek:
20.0 Mb

Uppdaterad datum:
03-04-2015
0