Program » Apple » Mac

Free Trust Seal Maker til Mac last ned
3 0 4573  

Med Free Trust Seal Maker för Mac kan du hjälpa till att hålla Internet säkert.

Idag finns det tusentals olika datorprogram på marknaden, och ibland är det svårt att ta reda på vilka program du verkligen behöver. Men om du äger en webbsida kan nedladdning av några specialverktyg för din dator hjälpa dig att optimera din webbsida - både när det gäller layout, design, funktionalitet och säkerhet. Ett av dessa program är Free Trust Seal Maker. Läs den här recensionen och få insikt om varför det här programmet kan vara relevant för dig att ladda ner.

Varför ladda ner Free Trust Seal Maker alls?

Innan du försöker ladda ner olika verktyg för din Mac, är det självklart viktigt att du vet vilket syfte de tjänar. Kort sagt, Free Trust Seal Maker är ett verktyg som är nästan ett måste för dig om du äger en webbsida. Att ha en förtroendeförsegling på din webbsida gynnar både dig, men självklart dina besökare också. En förtroendeförsegling på din webbplats hjälper till att visa dina besökare att din webbplats är trovärdig och säker, vilket ofta kan hjälpa besökare till din webbplats.

Hur fungerar funktionen Free Trust Seal Maker?

Free Trust Seal Maker är ett mycket enkelt verktyg. Allt du behöver göra är att bestämma vilken färg du vill ha din förtroendeförsegling att ha. Koden du får kopieras sedan till din webbsida. Innan du kan få en förtroendeförsegling på din webbsida, kommer dess säkerhet att testas via Googles Safe Browsing API. Detta beräknar om din webbplats är säker på att gå vidare. Det är ett enkelt verktyg som snabbt kan hjälpa dig att optimera din webbsida.

Tillgänglighet

Det är typiskt i producentens intresse att så många som möjligt har möjlighet att utnyttja sitt program - och här är Free Trust Seal Maker inget undantag. Om du äger en Mac har du här möjlighet att ladda ner programmet gratis. Men om du äger en dator som är antingen Windows 95, 98, NT, 2k, Me, XP, 2003, Vista eller 7, och om du är intresserad av att få en förtroendeförsegling, kan du skriva ut den här.

Slutsats

Free Trust Seal Maker är ett oumbärligt verktyg för dig som äger en webbsida, eftersom du genom förtroendeförsegling visar trovärdighet för besökare på din webbplats. Trovärdigheten för din webbsida testas genom Googles Safe Browsing API för att beräkna om webbsidan är säker att gå vidare. Sammantaget är Free Trust Seal Maker ett smart litet program som vi varmt kan rekommendera dig att ladda ner.

Download Free Trust Seal Maker til Mac
Screenshots
Detaljerad information om Free Trust Seal Maker til Mac
Typ:
Freeware


Producent:
Regedanzter

Inkom datum:
12-01-2012
Plattform:
Mac OS X 10.3/10.4/10.5/10.6/10.7/10.4 PPC/Intel/10.5 PPC/Intel

Storlek:
8.367 Mb

Uppdaterad datum:
12-09-2018
0