Program » Multimedia » Bildbehandling

EaseUS Video Editor last ned
4 0 6276  

Ladda ner EaseUS Video Editor här

Har du några bilder till hands som måste redigeras? Kanske har du mediestudier på gymnasiet och behöver presentera en film för din tentamen. Kanske har du bara några roliga filmer från några bra minnen du vill klippa ihop.

Om din erfarenhet är begränsad när det gäller videoredigering måste du ta ett program som kan låta dig glida in i det utan de stora besvären. Det är här EaseUS Video Editor kommer in i bilden.

Snabb och enkel import av filer

Innan du börjar redigera väljer du materialet du vill arbeta med. De kan vara musik, videor, bilder etc. Sortera dem i mappar på skrivbordet så att du alltid vet var du har dem.

Starta sedan bara EaseUS Video Editor och dra in dina filer. Därefter infogas de automatiskt i ett "bibliotek" i programmet, där du kan dra dem ner till din tidslinje (där du redigerar filmen och ljudet). Du kan också öppna sökvägen i programmet och välja dem manuellt där.

Tidslinjen finns längst ner i programmet. Här finns olika spår där du kan infoga ditt material. Spåren är indelade efter funktion: spår för musik / ljud, video, bilder, effekter etc. Så när du arbetar med de små detaljerna är de lätta att hålla reda på Det är här magin händer och där du vill använda det mesta av din tid att skapa den slutliga produkten.

Effekter, musik, ljud - Allt du behöver

Att redigera en film kan sägas ha två aspekter. Den allmänna redigeringen där du klipper och klistrar ihop olika bilder. Och den mer trendgivande redigeringen, där du lägger till allt guff som effekter, musik och ljud.

Här kan EaseUS Video Editor verkligen hjälpa. Programmet har 207 olika musik- / ljudeffekter, 43 texttyper, 49 filter, 54 överlägg, 59 övergångar och 146 videoelement. Om du saknar lite krydda till din film, finns det massor att välja mellan, och det vore konstigt om du inte hittade något du kan använda.

Vissa av effekterna är mycket grundläggande, medan andra kan vara ganska avancerade och vackra. Så att hitta precis det du behöver kan vara svårt. Naturligtvis kan du försöka söka efter det och se om det kommer upp direkt.

En design som gynnar nya användare

EaseUS Video Editor verkar som att den huvudsakligen är utformad för nybörjare när det gäller videoredigering. Du får till och med en liten rundtur i programmet första gången du öppnar det. Här bör du få det väsentliga snabbt på plats.

Användargränssnittet är också enkelt och tydligt. Du har ditt mediesegment där alla dina filmer och dina olika effekter och ljud finns. Här går du in varje gång du behöver hämta något för din tidslinje. Tidslinjen finns längst ner i programmet. Här kan du enkelt och snabbt dra och sträcka de olika filerna så att de passar perfekt.

Den enda nackdelen här är att du inte har de bra alternativen att anpassa programmet själv. Om du är trött på att en del av användargränssnittet finns på ett ställe kan du inte flytta det till ett annat.

Välj en licensplan

Som mycket programvara som har mycket kraft bakom sig, måste du betala för en licens om du vill ha något bra av dem. Detsamma gäller EaseUS Video Editor. Om du verkligen vill dra nytta av verktygen här, rekommenderas det att köpa det.

Du har tre val när det gäller en licens. Du kan köpa en licens fören månad för ($ 29,95), för ett helt år ($ 49,95) och en livstid för $ 79,95.

Det är ganska höga priser för ett program som är avsett för nybörjare. Om du seriöst överväger att göra videoredigering till en vanlig hobby, kommer du snabbt att växa dina färdigheter över programmets förmåga och kapacitet, och då kanske en licens inte är något för dig.

Men om det bara är något du vill använda för skolprojekt, för arbete eller något helt annat, så kan det vara värt att investera i.

Slutsats

Om du vill börja redigera videor och vill ha ett program som kan komma igång och lära dig hur du använder många verktyg på ett bra sätt, då är EaseUS Video Editor ett riktigt bra val. Priset är dock högt i förhållande till hur länge programmet kommer att vara relevant för dig, så detta måste också beaktas. Men sammantaget kan det rekommenderas.

Download EaseUS Video Editor 1.6.3.29
Screenshots
Detaljerad information om EaseUS Video Editor
Typ:
Demo


Producent:
EaseUS

Inkom datum:
18-01-2021
Plattform:
Windows

Storlek:
69 Mb

0