Program » Företag » Verktyg

Adobe Acrobat last ned
5 0 5796  

Här kan du ladda ner en gratis 30-dagars provversion eller köpa den fullständiga versionen av Adobe Acrobat Pro 2017 för bara 3 800 USD. Det här är den fullständiga versionen och därför krävs ingen aktuell prenumeration.

Med Adobe Acrobat Pro kan du arbeta med PDF-dokument. Till exempel kan du visa och redigera i alla typer av PDF-dokument och typer av innehåll. Du kan också enkelt navigera genom programmets verktygscentrum och hitta rätt verktyg via en uppgiftsbaserad skärmfunktion. Adobe Acrobat Pro fungerar också perfekt på pekskärmar, vilket ger dig omedelbar åtkomst till nyligen öppnade filer via den inbyggda mobillänken och hjälper till att spara färg och toner när dokument skrivs ut.


Programmet låter dig också skapa egna PDF-dokument. Du kan till och med använda dra och släpp för att designa sidorna eller arbeta i Word för att skapa skyddade PDF-filer som hindrar andra från att kopiera eller redigera dem.


Redigeringen av PDF-filer är för många en väsentlig del av Adobe Acrobat Pro 2017-funktionerna. Till exempel. Du kan redigera i dokument som du har skannat in i. De ändringar du gör kommer även automatiskt att vara med samma typsnitt och se ut som den ursprungliga texten. I redigeringsdelen kan du arbeta med dra och släpp, som det gör när du skapar nya dokument med Adobe Acrobat Pro 2017, vilket gör det enkelt att redigera och ger ett bra resultat. Du kan också enkelt hitta och korrigera stavfel, ändra och flytta text och kopiera delar av dokumentet och behåll formateringen.


Med Adobe Acrobat Pro kan du ytterligare underteckna, fylla i och skicka formulär från din dator eller mobilenhet. Programmet kan också automatiskt fylla i formulär med din information baserat på tidigare poster.


Slutligen med programmet kan du göra och bekräfta att PDF-dokumenten är baserade på WCAG 2.0 och PDF / UA-standarderna och njut av enkel läsning med funktionen hög kontrast, vilket gör att dokumentets bakgrund anpassas automatiskt så att du får det bästa möjliga kontrast vid läsning.

Download Adobe Acrobat Pro 2017
Screenshots
Detaljerad information om Adobe Acrobat
Typ:
Trialware


Producent:
Adobe

Inkom datum:
17-11-2015
Plattform:
Windows

Storlek:
545 Mb

Uppdaterad datum:
15-02-2019
0