Artikler » Konvertera Video - Gratis och enkelt

Konvertera Video - Gratis och enkelt

Konvertera Video - Gratis och enkelt last ned

I den här artikeln presenterar vi bland annat, Video Converter Ultimate, ett kraftfullt program för videokonvertering. Vi ger även exempel på ett antal gratisprogram som gör ungefär samma sak. Vi kan dock rekommendera Video Converter Ultimate, eftersom även det kan provas gratis. Download Video Converter Ultimate och testa det gratis här..

Video Converter Ultimate är som namnet antyder ett ultimat val för video och ljudkonvertering. Det klarar i princip alla format av video och ljud och du kan dessutom redigera filerna innan du väljer att spara dem i valfritt format.

Konvertera video till iPhones och iPads


Programmet kan inte bara konvertera och spara video och HD video. Det kan även göra filerna spelbara på dina Appleprodukter. Det fina är att du inte ens behöver blanda in iTunes för att få över filerna till din iPad eller iPod. Video Converter Ultimate har nämligen inbyggd funktion för att flytta filerna direkt till valfri enhet. Det gäller alltså inte bara Appleprodukter, utan i alla mobila enheter. Oavsett om det är en vanlig MP3 spelare eller en PSP.

Bränn, skapa ISO filer och redigera


När du hittat en film du vill konvertera och kanske spara till DVD, DVD folder eller ISO fil, kanske du inte är helt nöjd med var filmen börjar eller slutar. Då kan du enkelt ändra start eller stopptid innan du sparar filmen. Du kan även lägga ihop flera klipp, dela upp långa till många små, med mera.

Programmet i korthet-Konvertar video till mängder av format, även HD video. Exempelvis: TS, HD AVI, HD WMV, HD MOV, HD AVI, MTS, M2TS, AVI, MP4, WMV, MPEG, MOV, FLV, MKV samt 3GP

-Gör om standardvideo till 3D video.

-Tar bort DRM skyddet från WMV WMA samt iTunes M4P M4A M4V AAC M4B ASF.

-Rippar DVD film och sparar i valfritt ljud eller videoformat.

-Ladda ner video från nätet (t.ex Metacafe video, Google Video med flera).

-Flytta video och musik direkt till iPod, iPhone, iPad, PSP och liknande enheter.

-Spara ljud från videoklipp i ljudfiler som MP3, WMA, OGG, WAV, M4A med flera.

-Redigera video; klipp, dela upp, beskär, lägg samman med mera.

-Bränn filer till DVD skivor, DVD mappar eller ISO filer.

-Lägg ihop många videofiler till en lång.

Gratis att prova


Video Converter Ultimate är helt gratis att prova på och det kan faktiskt vara värt sina pengar för fullversionen. Det finns annars gratis program som tillsammans kan ersätta Video Converter Ultimate, men inte i samma smidiga, samlade lösning. Därför rekommenderar vi på BraFiler.se Video Converter Ultimate. Vi använder oss faktiskt själva av programmet.

Download Video Converter Ultimate her

Men vi gillar även gratis lösningar och har samlat några här.

Gratis lösningar


-Rippa DVD gratis med DVD Shrink.

-Konvertera video gratis med Free Video Converter.

-Bränn DVD gratis med CDBurnerXP Pro.