Artikler » BraFiler.se listar några favoriter

BraFiler.se listar några favoriter

BraFiler.se listar några favoriter last ned

Vissa program är helt enkelt mer populära än andra. För att göra det lättare för dig att välja bland alla program har vi gjort en liten sammanställning. Observera att vissa program ersätter varandra. Du ska exempelvis inte installera SpyWare Doctor om du redan har Norton 360 installerat.

Hitta fler program här.


Ladda ner favoriter från BraFiler.se:


ConvertXtoDVD

ConvertXtoDVD

Med ConvertXtoDVD kan du konvertera och bränna dina filmklipp till DVD med ett klick.
ConvertXtoDVD konverterar och bränner filmfiler till DVD med hög hastighet utan att kompromissa på kvaliteten. Programmet används av många till att konvertera filmklipp till DVD-formatet. En anledning till detta är att ConvertXtoDVD koverterar nästan alla format. Det enda du behöver göra är att dra in filmklippen i programmet och klicka på Konvertera. Filen konverteras och bränns till DVD direkt. Klart!
Hämta ConvertXtoDVD
Norton 360

Norton 360

Norton 360 beskytter din computer fuldstændigt. Med Norton 360 kan du føle dig helt sikker når du færdes på internettet og bruger din computer generelt. Programmet indeholder nemlig alle de bedste sikkerhedsteknologier fra Norton, der bl.a. sikrer dig imod virus og spyware. Ud over dette så sørger Norton 360 også for backup af din computer og vedligeholdelse af den, så den altid er i topform. Et fuldstændigt og rigtig godt sikkerhedsprogram.
Hämta Norton 360
Registry Booster

Registry Booster

Ett populärt program som rensar, reparerar och optimerar din dator.
Registry Booster rensar ut gamla drivrutiner och programfiler som tar upp onödig plats i din dator. Samtidigt rensar Registry Booster ditt register i Windows. Omkring 94% av alla problem och fel beror på registerfel. Efter en kur med Registry Booster blir din dator mycket piggare. Ett måste för en dator med något år på nacken.
Hämta Registry Booster
Spyware Doctor

Ad-Aware Free Anniversary Edition

Ad-Aware Free Anniversary Edition är ett populärt anti spyware program från Lavasoft.
Ad-Aware Free Anniversary Edition är den senaste, gratis versionen av Ad-Aware som nu har +10 års erfarenhet av att bekämpa spyware. Det innebär att Ad-Aware Free Anniversary Edition skyddar dig på ett effektivt sätt mot dessa hot som normalt sprids över Internet. Ad-Aware söker efter spyware, adware, trojaner & hijackers, password stealers samt keyloggers. Det som hittas tas effektivt bort. Genomsökningen är snabb och tar lite resurser av din dator. Ett bra gratis skydd för din dator mot skadlig kod.
Hämta Ad-Aware Free Anniversary Edition
Google Earth

Google Earth

Google Earth låter dig se hela jordklotet med hjälp av sammanpusslade satellitbilder.
I storstäderna kan du zooma så mycket att du till och med kan se bilar och flygplan. Om du ska ut och resa kan du lokalisera ditt hotell och lära känna området redan innan du ger dig av. Eller om du inte vill resa så har du nu möjligheten att se jordens alla vrår direkt i datorn. Ännu en fullträff ifrån Google.
Hämta Google Earth
Hitta fler program här.