Spel » Abandonware » Strategi

Totalt krig: Tre kungariket last ned
5 0 6158  

Hämta och köp Total War: Three Kingdoms här

Kinas historia har alltid präglats av stor oro, ära och förfall. Från innan västra Europa började långsamt gå in i medeltiden ( Medeltida II - Total krig ), Kina var långt framåt, och några av de största och mest blodiga striderna och krigarna ägde rum i Middle Kingdom, som det också kallas.

Total War Series har alltid fokuserat på dessa intressanta historiska perioder, när delar av världen klättrade in i krigets eldar: från Romerska rikets uppgång och fall till Napoleons erövringar på 1800-talet. Nu har resan kommit till Asien och den turbulenta tre kungadomsperioden i Kinas historia, som kan upplevas för första gången på PC-spel.

Delta i en av Kinas mest hisnande historiska perioder

I Total War-spel antar du rollen som en av de signifikanta tecknen som är relevanta för den historiska perioden som spelet täcker. Till exempel i Napoleon Total War kan man spela som Napoleon eller den österrikiska kejsaren.

Byggd på samma sätt, erbjuder de tre kungadömena 12 intressanta karaktärer, var och en med sin egen unika spelstil och fördelar för att erövra det antika Kina.

Spelet börjar i kölvattnet av övertagandet av det blodiga krigsherre Dong Zhou, som har tagit det unga barnet kejsaren från Han-dynastin (kejsaren Xian) under sina vingar för att bli kejsare själv över det mäktiga kungariket. Den mest lojala mot Han-dynastin bildade en koalition för att stoppa Dong Zhuo men utan nytta. Efter koalitionens misslyckande kollapsade det, och Kinas krigsherrar / krigsherrar gick till sin egen för att bli kejsare själva.

Målet med spelet är att förklara dig själv kejsare och att besegra all motstånd. I matchens sista fas kommer det att finnas tre konkurrenter till tronen (därav de tre kungadömena) och krigsherren som står bakom bildar sin egen nya kinesiska dynasti.

För att nå denna punkt, samla deras arméer, ta dem till fiendens grindar och slåss dem med makt om det behövs. Samtidigt måste du också vara en vänlig diplomat för att säkra handelsavtal, allianser, stärka din egen ekonomi, för att kunna försörja de stora arméerna och vara försiktig med sina ämnen att ha tillräckligt med mat och inte dra svärdet i uppror medan man slår på framsidan.

Välj mellan tolv unika karaktärer, som alla kommer att forma Kinas framtid annorlunda

Totalt krig Tre kungariket har hittills 12 olika karaktärer du kan spela. Detta system påminner mycket om mästare / hjältesystemet i Total War: Warhammer Några av dem kommer i form av The Yellow Turban Rebellion DLC, som du fick gratis under förbeställning. Annars kan den köpas från Steam och Total War egen hemsida.

Varje tecken har sin egen unika form av "valuta" som kan tjäna genom kamp och erövring. Denna valuta kan användas för speciella åtgärder längs vägen som ändrar spelet till din fördel.

Om du är en ny spelare för Total War-serien rekommenderar vi att du börjar som Cao Cao. Cao Cao var den sista kanslaren under Han-dynastin och uppror när Dong Zhou gjorde sin kupp. Han är känd som en listig och ojämn återförsäljare och planerare som finner sin styrka i att fuska sina fiender och spela dem mot varandra genom proxykrigen.

Liu Bei är för personer som är relativt bekanta med spelserien. Liksom Liu Bei, du är en människors man och är älskad av dina ämnen, vilket gör att dina militsenheter inte upprätthålls. Samtidigt har du också en direkt koppling till Han-dynastin, som gör att du kan hävda dynastinens återstående territorium utan några problem. Men akta dig! Liksom Liu Bei är bilden allt. Att förlora en viktig kamp kan leda till hans rikets fall.

Yuan Shao var den tidigare kejsarenrs högra mannen och stod vid sin sida tjock och tunn. En arduous befälhavare som har uppnått otroliga segrar står nu med uppgiften att återförena Kina igen. Yuan Shao fokuserar på alliansbyggande och skapar vassaler ur mindre stater för att kämpa för honom.

Sun Jian är också viktigt att nämna. Sun Jian kallas också The Tiger of Jiandong och det är inte utan anledning. På slagfältet är han en motståndare utan lika, och när han dueller mot en general är han säker på att vinna. Hans mål är att förena södra Kina för att driva upp och förena hela landet.

När du väl har vunnit en kampanj och blivit en kejsare, låser du upp det blodtörstiga krigsherre Dong Zhuo. Som Dong Zhou måste man förvänta sig en hård kampanj. Med Han-dynastins territorium utspridda mycket och med många fiender finns det ingen tid att tveka.

Visa dina strategiska färdigheter i realtidstrider

Total krig: Tre kungarikets väsentliga funktion är realtidsstriderna i spelserien. Här är du ansvarig för arméer som kan räkna upp till tusentals män. Du styr allt från infanteri, kavalleri, bågskytt och de ökända trebuchetsna som kan utplåna många män med ett skott.

För att vinna seger över din motståndare måste du ha byggt upp en armé som kan stå emot alla hot. Använd kavalleriet för att flanka så att du kan bli av med bågskytten och så småningom falla in på baksidan av fiendens frontlinje. Bågarna är viktiga för att minska fiendens styrka innan de når framsidan, och fotens folk måste hålla linjen så länge som möjligt.

Spelet är också turbaserat (en tur = en säsong), och varje fraktion har möjlighet att flytta runt sina arméer, attackera och expandera deras territorium i sin tur.

Det perfekta sättet att träna din hjärna och visa dina strategiska förmågor

Total krig: Tre kungarikor är spelet för dig som gillar att utveckla dina strategiska förmågor och göra komplicerade taktiska drag. Allt från att expandera dina städer till infrastruktur, ledande diplomati med en mängd unika karaktärer, och visa det slag som kan få till och med den starkaste fienden i knäna är möjligt i detta spel. Det är stimulerande och spännande eftersom även den mest noggrant planerade åtgärden kan ha 6 oväntade resultat som förändrar ditt spel för alltid.

Den unika perioden i kinesisk historia

Romance of the Three Kingdoms är en av de mest spännande historiska händelserna, inte bara i kinesisk historia utan också i världshistoria. Med så många unika krigsherrar som alla spelar för tronen i världens mest kraftfulla land, utvecklas varje spel annorlunda än det första.

Historien om tre kungarikum skiljer sig mycket från det europeiska vi vet så bra. Det finns ett annat sätt som förhandlas fram på ett annat sätt och hela den sociala strukturen är ny och spännande, och andas nytt liv i Total War-serien.

Fantastisk och väl optimerad grafik

Total krig: Tre kungarikar ser bättre ut än något annat Total War-spel hittills. Grafiken har fått en bra boost och gör spelet till liv på ett helt annat sätt än vad vi tidigare sett. Att titta på dina soldaters stora horder som marscherar med solen återspeglas i deras hjälmar är en vacker syn.

Dessutom är spelet väl optimerat för de flesta datorer med relativt ny karaktär. Det går åtminstone bättre än något annat Total War-spel hittills, så din hårdvara är lite gammal, oroa dig inte.

Men gränssnittet i spelet har också blivit mer komplicerat än tidigare. Det kan känna sig oåtkomligt första gången du jobbar med det. Detta är mest uppenbart i spelets forskningsträd, som utvecklar sin nation tekniskt och i pausmenyn, som ser ut som rörig och oorganiserad.

På kampanjenKortet är allt som förväntat från andra Total War-spel, medan diplomatfönstret har fått en översyn som har fastnat förbi problem och skapat nya i form av ännu mer rörelse.

Slutsats

Total krig: Tre kungarikor har slagit alla poster för Totala krigsspel hittills, och det här är inte utan anledning. Spelet är på en sådan hög nivå att de flesta blev förvånade. Spelet kan spelas om och om igen på grund av de många olika och intressanta karaktärerna, som var och en har sina unika strategier, och kanske inte det finns några DLC som lägger till mer? Total krig: Tre kungarikar kan endast rekommenderas starkt som en av 2019 bästa spelen.

Download Totalt krig: Tre kungariket 1.0
Screenshots
Detaljerad information om Totalt krig: Tre kungariket
Typ:
Freeware


Producent:
CREATIVE ASSEMBLY

Inkom datum:
17-06-2019

Slutanvändar Licensavtal (EULA)
Plattform:
Windows, Mac, Linux

Storlek:
0.06 MbBorttagning
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR TOTALT KRIG: TRE KUNGARIKET

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and CREATIVE ASSEMBLY and its affiliates (“CREATIVE ASSEMBLY”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by CREATIVE ASSEMBLY or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by CREATIVE ASSEMBLY, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “CREATIVE ASSEMBLY Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the CREATIVE ASSEMBLY Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, CREATIVE ASSEMBLY hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, CREATIVE ASSEMBLY hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by CREATIVE ASSEMBLY, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or CREATIVE ASSEMBLY's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. CREATIVE ASSEMBLY retains all right, title and interest in and to the CREATIVE ASSEMBLY Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The CREATIVE ASSEMBLY Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the CREATIVE ASSEMBLY Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from CREATIVE ASSEMBLY. All rights not expressly granted to you herein are reserved by CREATIVE ASSEMBLY.

2 THIRD PARTY SERVICES
CREATIVE ASSEMBLY Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via CREATIVE ASSEMBLY Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the CREATIVE ASSEMBLY Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the CREATIVE ASSEMBLY Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of CREATIVE ASSEMBLY Services, without the express prior written consent of CREATIVE ASSEMBLY or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the CREATIVE ASSEMBLY Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the CREATIVE ASSEMBLY Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the CREATIVE ASSEMBLY Services or this EULA, use or install the CREATIVE ASSEMBLY Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the CREATIVE ASSEMBLY Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that CREATIVE ASSEMBLY may offer you a separate site license agreement to make the CREATIVE ASSEMBLY Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the CREATIVE ASSEMBLY Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the CREATIVE ASSEMBLY Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the CREATIVE ASSEMBLY Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such CREATIVE ASSEMBLY Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the CREATIVE ASSEMBLY Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The CREATIVE ASSEMBLY Services may include measures to control access to the CREATIVE ASSEMBLY Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only CREATIVE ASSEMBLY Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the CREATIVE ASSEMBLY Services will not function properly.
The CREATIVE ASSEMBLY Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the CREATIVE ASSEMBLY Services, and to the extent that your contributions through use of the CREATIVE ASSEMBLY Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant CREATIVE ASSEMBLY an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to CREATIVE ASSEMBLY's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the CREATIVE ASSEMBLY Services and related goods and services under applicable law. This license grant to CREATIVE ASSEMBLY, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The CREATIVE ASSEMBLY Services may require an internet connection to access the CREATIVE ASSEMBLY Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the CREATIVE ASSEMBLY Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to CREATIVE ASSEMBLY Services. By using the CREATIVE ASSEMBLY Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the CREATIVE ASSEMBLY Services or certain features of the CREATIVE ASSEMBLY Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the CREATIVE ASSEMBLY Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
CREATIVE ASSEMBLY respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. CREATIVE ASSEMBLY's privacy policy as amended from time to time is available at www.creative-assembly.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. CREATIVE ASSEMBLY’s Privacy Policy defines how, why and to which extent CREATIVE ASSEMBLY collects and uses personal and non-personal information in relation to CREATIVE ASSEMBLY's products and services. By installing, accessing or using the CREATIVE ASSEMBLY Services you explicitly agree with the terms and conditions of CREATIVE ASSEMBLY’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
CREATIVE ASSEMBLY may license to you certain virtual goods to be used within CREATIVE ASSEMBLY Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and CREATIVE ASSEMBLY is not a party to the transaction.
CREATIVE ASSEMBLY may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. CREATIVE ASSEMBLY shall have no liability to you or any third party in the event that CREATIVE ASSEMBLY exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT CREATIVE ASSEMBLY IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
CREATIVE ASSEMBLY warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, CREATIVE ASSEMBLY agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by CREATIVE ASSEMBLY. If the Software is no longer available, CREATIVE ASSEMBLY retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by CREATIVE ASSEMBLY and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the CREATIVE ASSEMBLY address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. CREATIVE ASSEMBLY, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. CREATIVE ASSEMBLY, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER CREATIVE ASSEMBLY SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY CREATIVE ASSEMBLY, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL CREATIVE ASSEMBLY, CREATIVE ASSEMBLY’S AFFILIATES, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT CREATIVE ASSEMBLY, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL CREATIVE ASSEMBLY’S, CREATIVE ASSEMBLY’S AFFILIATES’, CREATIVE ASSEMBLY’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE CREATIVE ASSEMBLY SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any CREATIVE ASSEMBLY Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, CREATIVE ASSEMBLY will be irreparably damaged, and therefore you agree that CREATIVE ASSEMBLY shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or CREATIVE ASSEMBLY means any legal entity that is directly or indirectly controlled by CREATIVE ASSEMBLY for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold CREATIVE ASSEMBLY, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the CREATIVE ASSEMBLY Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. CREATIVE ASSEMBLY reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on CREATIVE ASSEMBLY’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the CREATIVE ASSEMBLY Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at CREATIVE ASSEMBLY's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST CREATIVE ASSEMBLY ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@creative-assembly.com.

Borttagning av Totalt krig: Tre kungariket

Om du vid någon tidpunkt skulle vilja ta bort Totalt krig: Tre kungariket från din dator, kan du här se hur man gör detta:
  1. Öppna kontrollpanelen i Windows
  2. Välj “Lägg till/ta bort program”
  3. Leta fram Totalt krig: Tre kungariket, markera och välj, “Avinstallera”
  4. Slutför alla steg i processen
Skulle Totalt krig: Tre kungariket inte gå att ta bort, rekommenderar vi att du löser det genom att klicka här.