Program » Datasäkerhet » Brandväggar

ZoneAlarm Pro last ned
5 0 1010  

ZoneAlarm är skapat för att skydda din dator mot hackers.

ZoneAlarm Pro är en kombination av ett kraftfullt antivirusprogram och en brandvägg som tillsammans skyddar din dator mot hot.

ZoneAlarm Pro har fyra säkerhetsfunktioner: en brandvägg, en applikationskontroll, ett internetlås och zoner. Brandväggen styr dörren till användarens dator och tillåter endast den trafik som användaren godkänner. Programkontroll ger användaren möjlighet att bestämma vilka program som kan använda Internet. Internetlåset blockerar internettrafik när datorn inte övervakas eller användaren inte är på internet. Zoner övervakar all aktivitet på datorn och meddelar användaren om ett program försöker få åtkomst till Internet. Samtidigt innehåller den här professionella versionen flera verktyg - t.ex. ett antispionprogram.

Med en enda licens kan du använda ZoneAlarm Pro på upp till tre datorer.

Om du gillade det här programmet bör du också titta på deras gratis version av det här programmet - Zonealarm Free Firewall. Dessutom rekommenderar vi att du läser vår artikel om hur du skyddar din dator fritt mot virus, spionprogram och hackare: Hur man säkrar du din dator, gratis!

Download ZoneAlarm Pro 2016
Se ZoneAlarm Pro på video :
Screenshots
Detaljerad information om ZoneAlarm Pro
Typ:
Trialware


Producent:
Zone Labs

Inkom datum:
03-04-2007
Plattform:
Windows

Storlek:
50 Mb

Uppdaterad datum:
13-03-2019
0