Program » Datasäkerhet » Brandväggar

ZoneAlarm Free Firewall last ned
4 0 7  

Ladda ner ZoneAlarm Free Firewall gratis här. Med denna programvara är du alltid skyddad mot de senaste internethoten.

En av de fria brandväggar som laddas ner mest är ZoneAlarm Free Firewall. Programmet finns på flera olika språk, inklusive engelska, franska, spanska, tyska och italienska. Som namnet avslöjar är ZoneAlarm Free Firewall helt gratis och har till uppgift att hålla datorn skyddad mot maskar och hackare. Du kan också köpa en uppdaterad version med ökad säkerhet och fler alternativ som heter ZoneAlarm Pro Firewall. ZoneAlarm Pro Firewall kostar ca. 250 kr. Därför är det värt att betala den uppdaterade versionen om du inte vill vara fri med den grundläggande fria versionen.

Anledningen till att ha en brandvägg

Oftast är nedladdning av en brandvägg en bra idé, så du behöver inte vara uppmärksam på nätverk som inte händer. En brandvägg hamnar snabbt och enkelt med datapaket och block blockerar dem som inte har godkänts. Om du vill hålla koll på obehöriga datapaket kan det vara en påträngande affär. Dessutom kan problematiska datapaket ofta upptäckas först när skadan redan har inträffat. Det är därför bäst att ha en brandvägg installerad innan hackare och maskar kan komma in i datorn.

ZoneAlarms utveckling

ZoneAlarm har ett antal år bakom det, eftersom det utvecklades år 2000 av Zone Lab. Senare 2004 slutade ZoneAlarm med att köpas av Check Point. Det finns många uppdaterade versioner sedan ZoneAlarm Free Firewall kom. Dessa inkluderar följande versioner: ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall, ZoneAlarm Pro Antivirus + Brandvägg, ZoneAlarm Extreme Security, ZoneAlarm Pro Firewall, ZoneAlarm Internet Security Suite. ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall har just lagt till antivirusprogrammet Kaspersky Lab Virus Protection till sin ursprungliga version som endast har en brandvägg. På så sätt behöver du inte ha en antivirusprogram installerad i förväg. ZoneAlarm Pro Antivirus + Firewall tillhandahåller bland annat att blockera för keyloggers och spam. ZoneAlarm Extreme Security är den senaste versionen som är tillgänglig och utvecklades 2015 med ett meddelande om att 100% av säkerheten är skyddad på datorn genom denna release. ZoneAlarm Pro Firewall passar särskilt företag och konsumenter via programmets system, inklusive online backup och identitetsskydd. ZoneAlarm Internet Security Suite liknar ZoneAlarm Pro Antivirus + Firewall med dess funktioner, men har tillägg till föräldrakontroll.

Hur fungerar programmet?

Du måste ladda ner ett antivirusprogram innan ZoneAlarm Free Firewall fungerar effektivt mot hacking och maskar. Därför kan det vara en bra idé att kolla om du redan har ett antivirusprogram, oavsett om det är aktuellt eller du kanske behöver ladda ner ett nytt antivirusprogram. Om du till exempel inte är en datorexpert och på förhand vet vad antivirusprogram är tillgängliga och fungerar bäst, kan du till exempel titta på den här listan över testade antivirusprogram. ZoneAlarm Free Firewall fungerar på ett sådant sätt att det sorterar datapaket som är antingen godartade eller skadliga. De skadliga är de som du inte har godkänt på din dator, och de som ZoneAlarm kommer att blockera. ZoneAlarm säkerställer också att din dator inte är synlig i offentliga nätverk, eftersom du är mer utsatt för hackning om din dator är synlig för andra. Spionprogram blockeras också helt, så att du inte får personlig information och lösenord för obehöriga personer. På så sätt riskerar du inte att bli kvarhållen eller någon använder dina pengar utan tillstånd.

Fördelarna med ZoneAlarm Free Firewall

En stor fördel med ZoneAlarm Free Firewall är att det är gratis. Eftersom det är gratis får du de grundläggande funktioner som bara kan hålla din dator skyddad mot hacking och maskar. Du kan alltid välja att uppdatera till en nyare version som kostar pengar om du vill ha fullt skydd på din dator. Dessutom är ZoneAlarm Extreme Security det bästa budet tills en nyare version är tillgänglig.

Nackdelarna med ZoneAlarm Free Firewall

ZoneAlarm Free Firewall har besväret att installera ett antivirusprogram innan det kan fungera optimalt. Det betyder att du måste leta efter ett bra antivirusprogram om det inte finns på din datori förväg. Till exempel kan du titta på Downloadcentral.dk för att hitta rätt antivirusprogram som är antingen gratis eller dyrt. Dessutom är en av nackdelarna med ZoneAlarm att filtreringen av datapaket kan gå utöver datorsystemet. Samtidigt, kom ihåg att uppdatera sin brandvägg regelbundet, eftersom det annars kan utsättas för vad det egentligen skyddar mot.

Alternativ till ZoneAlarm Free Firewall

De senaste och mest aktuella versionerna av ZoneAlarm är ett bra erbjudande för andra brandväggar som kommer i ett paket med antivirusprogram, har bättre säkerhet och kostar också lite pengar jämfört med ZoneAlarm Free Firewall. AVG Anti-Virus Free är också en bra satsning för ett antivirusprogram som fungerar med ZoneAlarm Free Firewall om du inte har någon aning om vilken antivirusprogram du kan använda.

Slutsats

Om du vill ha en fri brandvägg, t.ex. elever, ZoneAlarm Free Firewall är ett av de bästa buden. Eftersom programmet är gratis ger det det mycket grundläggande skyddet på datorn. Du måste ha ett antivirusprogram i förväg eller ladda ner det efteråt om du använder den fria versionen av ZoneAlarm. Programmet passar dem som vill ha en gratis version och vill inte spendera pengar på en bättre säkrad brandvägg. Det betyder att programmet inte passar omedelbart den väldigt stora datorentusiasten som vill ha ett mer avancerat brandväggsprogram. Därför kommer det för datorentusiasten att passa bättre med en av ZoneAlarms köpareversioner, till exempel. den senaste versionen ZoneAlarm Extreme Security. ZoneAlarm Extreme Security rekommenderas eftersom den har en fullständig svit av brandvägg och antivirus, vilket ökar säkerheten. Denna köpversion av ZoneAlarm är den enda som har en 100% garanti för att du får en helt virusfri dator med den här versionen. Köpversionen passar inte bara datorns entusiast utan är också användarvänlig för dem som bara går upp för datasäkerhet.

Download ZoneAlarm Free Firewall
Se ZoneAlarm Free Firewall på video :
Screenshots
Detaljerad information om ZoneAlarm Free Firewall
Typ:
Freeware


Producent:
Zone Labs

Inkom datum:
03-04-2007
Plattform:
Windows XP, Vista, 7, 8 & 10

Storlek:
5 Mb

Uppdaterad datum:
17-09-2018
0