Program » Multimedia » Organizers

Zilla last ned
4 0 6251  

Ladda ner Flickr ladda upp Zilla gratis här

Använder du ofta Flickr? Och laddar du ofta upp många saker på en gång? Då vet du förmodligen bättre än någon annan att det kan vara lite slavprocess att behöva göra det manuellt. Så varför inte göra det automatiskt?

Med ett program som Zilla kan du snabbt och effektivt ladda upp stora mängder foton och videor till ditt Flickr-konto utan att kvaliteten blir underordnad eller riskerar dubbla bilder.

Anslut ditt Flickr-konto och starta

Zilla kräver att du ansluter ditt Flickr-konto till programmet för att ladda upp. När du är klar kan du börja massuppladdning nästan utan att röra vid ett finger. Sortera bara bilder och / eller videoklipp som du vill ladda upp till en mapp och ladda sedan mappen i programmet.

Sedan trycker du på upload och programmet laddar snabbt och effektivt upp det hela. Och allt är gjort med ett klick, vilket är lite smart.

Gratis prenumeration eller premium?

Zilla är 100% gratis och kostar inte ett öre om du kör med det normala och gratisabonnemanget. Det finns dock en skillnad mellan gratis och premium: hur mycket du kan ladda upp. Om du kör gratis finns det 500 foton / videor per månad. Premium är obegränsat. Premium kostar 19,95 dollar per år eller 39 engångsbetalning.

Tydlig och välstrukturerad design

Zilla är ett enkelt program att använda och det är det eftersom allt är väl strukturerat och hanterbart. Till exempel har du bara ett gränssnitt att leka med. Här ansluter du ditt Flickr-konto och laddar upp dina filer.

Längst ner i programmet finns ett fönster där du kan se dina uppladdade filer och hur långt de har kommit i processen så att du alltid kan hålla reda på vad som händer. Men utöver det behöver du inte lyfta fingret.

Slutsats

Om du använder Flickr ofta och du behöver ladda upp stora mängder foton och videor, kan Zilla vara till stor hjälp. Därför rekommenderas det.

Download Zilla 1.0
Screenshots
Detaljerad information om Zilla
Typ:
Freeware


Producent:
PicBackMan

Inkom datum:
03-06-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
2.48 Mb

0