Program » Internet » Browsers

Yandex webbläsare last ned
4 0 6185  

Ladda ner Yandex Browser gratis här

Letar du på internet för att hitta en ny webbläsare? Så gör många av oss ibland. Ständigt läggs till nya som kan göra något helt nytt eller annorlunda, men många av dem tyvärr flyger under radaren.

Det är alltid lätt att hålla sig till det välkända och säkra som t.ex. Mozilla Firefox och Google Chrome. Båda webbläsarna har otroligt bra grejer i bagageutrymmet, det är det inte alls, men de har också sina buggar.

Yandex Browser är ett av de okända alternativen som kan tillfredsställa dig i jakten på en ny webbläsare.

En förbättrad och snabbare surfupplevelse

Visste du att Google Chrome är en av de långsammaste webbläsarna på marknaden? Det beror på att den använder så mycket av datorns ström (ibland upp till 1 GB RAM).

Detta är inte ett problem om du använder en kraftfull high end-dator som har tillräckligt med RAM för att köra World of Warcraft 5 gånger samtidigt. Men om du har en lite äldre dator, kanske en bärbar dator från förra året, blir det snabbt frustrerande. Det kan ibland ta flera minuter att starta YouTube, till exempel. Ingen har tid.

Yandex Browser, å andra sidan, är mycket lättare för din dator att hantera. Vår erfarenhet är att webbläsaren startar många gånger snabbare än Google Chrome, och det är verkligen en lättnad när du står och behöver internet.

Yandex Browser sökmotor är också Bing. Ett relativt upopulärt alternativ till en sökmotor, men det kommer med dess fördelar. Googles sökmotorer är under kraftig censur och visar de resultat de vill att du ska se. Bing gör inte samma sak, så om du söker på webben efter information och forskning för ett jobb är Bing bättre.

Otroligt fin design

Så snart du startar Yandex Browser hälsas du av fantastiska blå vågor som böljer upp och ner på skärmen. Det är en imponerande introduktion som verkligen får dig att tänka "Wow!"

Yandex Browser är baserad på Googles Chromium. Därför liknar webbläsaren i dess tekniska aspekter Chrome. Det är mycket trevligt om det är vad du föredrar, och därför finns det inte många nya saker att ta itu med.

Det finns också en praktisk sidofält där du kan lagra webbplatser, länkar och andra saker du kan behöva bråttom. Den kan öppnas och stängas så att den inte fyller någonting.

Alternativ programvara

Om Yandex Browser inte är för dig ändå, finns det ett annat bra alternativ du kan gå efter. Opera är en gratis och snabb webbläsare som också har en fin design. Byggt på Chromium, liknar det också något du vet och har många av de funktioner du är van vid och bekant med. Opera kan ladda ner gratis här.

Slutsats

Yandex Browser är en fantastisk snabb webbläsare och andra fantastiska funktioner som gör att söka på nätet ett nöje. Därför kan det bara rekommenderas starkt.

Download Yandex webbläsare 19.7.3.172
Screenshots
Detaljerad information om Yandex webbläsare
Typ:
Freeware


Producent:
Yandex

Inkom datum:
22-08-2019
Plattform:
Windows, Mac, iOS, Android

Storlek:
777 MB Mb

Uppdaterad datum:
28-02-2020
0