Program » Multimedia » Bildbehandling

XnView last ned
4 0 2996  

XnView är ett litet och enkelt bildbehandlings program, som kan hantera dina digitala bilder.

Ladda ner bildredigeraren, XnView, fria här På sidan. Är du på jakt efter ett lättanvänt program för bildredigering som är lätt att navigera i? Så, det är mycket troligt Att XnView bara är rätt för dig.
 

Varför laddar du inte ner XnView alls?  

I en tid då sociala media i en större stil styrs på Internet har det blivit en ökande efterfrågan på att ha tagit den perfekta bilden. Som det ses med många andra program, finns det också många olika bildredigeringsprogram tillgängliga på marknaden. Det kan vara svårt att ta reda på vilka program som verkligen fungerar bäst. Mest viktigt är att programmet kan uppfylla de krav du har för en bildredigerare, och det kan skilja sig mycket från användare till användare.  

XnView är ett utmärkt erbjudande för ett formidabelt program. Det är ett enkelt och enkelt bildredigeringsprogram, vilket också är gratis.  

 

 

Enkel installationsprocess  

Den faktiska installationsprocessen för XnView är mycket enkel och tar bara några ögonblick.
När du laddar ner programmet finns det bara några saker du behöver bestämma. Under installationen har du möjlighet att välja vilket språk du vill att programmet ska fungera med. Här är svenska ett alternativ, vilket för många är ett stort plus. Dessutom kommer du att bli ombedd om du vill att XnView ska hålla dig informerad om eventuella uppdateringar av programmet. Uppdateringar är viktiga för att få ut det mesta av din upplevelse med en viss applikation.  

 


 

XnView - ett bildredigeringsprogram med djärva funktioner  

XnView är väldigt enkelt och lätt att använda, och kan användas vad som helst du är en professionell fotograf eller bara en amatör som verkar som bildredigering är spännande. Programmet adresserar således olika användarnivåer. I detta avseende kan XnView användas med någon form av kamera, oavsett om det är billigt, eller det är dyrare vid den dyra änden.  


För att redigera en bild klickar du bara på "Arkiv" längst upp till höger och sedan "Öppna". Programmets många funktioner gör att du kan ändra bilden efter att den har tagits där du kan välja att ändra färg, kontrast, ljus, etc. i bilden. Till exempel kan du göra bilden svart och vitt, som illustreras nedan.


Du kan också organisera dina foton på många olika sätt. Både med miniatyrvyn, fullskärmsvisning och många fler funktioner. Förutom att XnView gör att du kan ändra bildformat till mer än 70 olika format, kan du göra SlideShows, gallerier och många andra coola saker med programmet. Samtidigt stöder programmet över 400 olika filformat, där de också stöder professionellt format RAW. Dessutom finns det flera olika applikationer för din smartphone, så du har alltid ansökan till hands.  

Om du ofta arbetar med en viss filtyp kan du organisera vilka filformat som ska stå högst upp i listan när du sparar dina redigerade bilder.  

 

Möjlighet för s Upport  

Även om ett program är användarvänligt står det alltid uppstå situationer där det kommer att vara relevant för att få stöd. Utvecklaren bakom XnView har säkerställt att det finns gott om möjligheter för dig att svara på de frågor du kan ha. XnView har ett sUpportsystem, så du kan alltid få hjälp med att redigera dina bilder om det finns några tvivel eller problem med programmet.  

Det finns flera alternativ för att komma i kontakt med sitt sUpportsystem. XnView har skapat ett forum där du både kan få svar på de flesta frågor medan du interagerar med andra användare av programmet. Dessutom är det möjligt att skicka ett mail direkt till Pierre-e. Gougelet, som är utvecklaren av programmet.  

 

Tillgänglighet  

Innan du laddar ner är det en förutsättning att programmet stöder operativsystemet som finns på din dator. XnView är kompatibel med Windows, och du kan ladda ner den senaste versionen av XnView till din dator på den här sidan. Detta är uppenbarligen en nackdel för dig som äger en Mac eller annan dator, varför är det viktigt att undersöka vilka alternativ som finns tillgängliga på marknaden.  

 

Alternativa bildhanteringsprogram  

Det är alltid viktigt att välja mellan flera olika program. Det finns ett stort utbud av bildredigeringsprogram tillgängliga på marknaden, så det är relevant att hitta bara det program som passar dina specifika behov.
 

Som ett första alternativ rekommenderar vi starkt det mest populära bildredigeringsprogrammet, Adobe Photoshop. Fördelen med detta program är att den finns som en app för smartphones, vilket är mycket viktigt för användare som har sin egen blogg, instagrammere eller andra influencers som vill ha det perfekta tittar på sina profiler. Dessutom stödjer Adobe Photoshop både Windows och Mac. Nackdelen med detta program är emellertid att det på grund av bristen på instruktionsbok för många av sina program kan vara svårt att lära sig att använda.  

Men om du är en mer avancerad användare eller är du ovillig att kasta dig i en ny applikation så är Adobe Photoshop ett bra alternativ.  

Ett annat alternativ som vi skulle vilja framhäva är Paint.NET. Den här bildredigeraren är gratis och har alla nödvändiga funktioner som du behöver i ett bildredigeringsprogram. Dessutom är Paint.NET tillgängligt på svenska, så användarvänligheten är också mycket hög.  

Om du vill ha en översikt över alla olika bildredigeringsprogram kan du hitta det här på vår hemsida genom att följa den här länken. Här har vi samlat ett antal recensioner av de mest populära bildredigeringsprogrammen.  

 

Slutsats  

Som en sammanfattning är XnView tydligt ett bra bud för en bildredigeringsprogram, om du är ny på bildredigering och vill se om det är något för en. Programmet är gratis och väldigt enkelt att ladda ner varför det är värt att försöka. Särskilt för att programmet finns tillgängligt på svenska.
Det enkla gränssnittet gör programmet enkelt att navigera i, vilket ökar användarvänligheten. Dessutom innehåller XnView många olika funktioner som ger din bild en professionell touch. XnView är ett program som innehåller ett bra urval av djärva funktioner som du kan njuta av om du är intresserad av bildredigering. Därför är XnView en bildredigeringsprogramvara som vi rekommenderar starkt om du äger en dator med ett Windows-operativsystem.

Download XnView 2.22
Se XnView på video :
Screenshots
Detaljerad information om XnView
Typ:
Freeware


Producent:
XnView

Inkom datum:
28-03-2009
Plattform:
Windows

Storlek:
5.56 Mb

Uppdaterad datum:
12-12-2018
0