Program » Företag » Ordbehandling

WordWeb Dictionary / Thesaurus last ned
3 0 6302  

Gratis nedladdning av den engelska ordboken WordWeb Dictionary

Bli en haj för att stava på engelska och utöka ditt ordförråd med denna enkla ordbok.

Ibland fastnar du bara med ett ord och hittar inte ett annat ord för det - här är WordWebs inbyggda synonymordbok guld värd.

Och om du slår upp ett ord, men fortfarande inte är helt säker på vad ordet egentligen betyder, skapas programmet också med Internet i åtanke: du kan söka efter bland annat wikipedia direkt i programmet.

Kör uppdateringar

Denna digitala ordlista uppdateras ständigt så att du alltid kan söka efter de senaste engelska orden.

Att uppdatera en ordbok kan verka som överflödig information, eftersom de flesta är väl medvetna om att språket är en dynamisk mängd som ständigt utvecklas. Men med de gamla fysiska ordböckerna var det inte möjligt att skicka ut en "uppdatering" som automatiskt infogade sig på rätt sida, bland annat varje gång ett nytt ord introducerades.

Uppdateringarna rullar ut här helt själva och kräver inte klipp eller lim från din sida för att implementeras i din ordbok.

Håll dig uppdaterad på alla plattformar med iPhone- och Android -versionen också.

Vad får du om du köper pro -versionen?

Pro -versionen innehåller samma funktioner som gratisversionen. Dessutom lägger de till vissa andra funktioner, inklusive en funktion som låter dig höra uttalet av de ord du har sökt efter, som kan kompletteras med de skriftliga förklaringarna.

Med Pro kan du också trycka på ctrl -knappen och höger musknapp samtidigt när du håller musen över ett ord du vill definiera eller hittar en synonym för. Sedan letar programmet upp det ordet själv utan att du behöver skriva något.

Du kan läsa mycket mer om pro -versionen här.

Anpassa programmet efter dina behov

WordWeb erbjuder dig flera olika alternativ som kan hjälpa dig att förbättra din användarupplevelse. Bland annat kan du välja om du vill ha ett ljust eller mörkt tema, eller bara använda det som Windows använder.

Du kan också välja om programvaran ska få falla i bakgrunden om du öppnar ett fönster ovanför det; eller om du hellre vill ha ordlistan alltid på skärmen, oavsett hur många program du öppnar i helskärm.

Du kan också välja att se vulgära och otraditionella ord i din lista om du vill.

Dessutom kan du i programmet också välja mellan en amerikansk, brittisk, australisk eller annan ordlista, så att du alltid har rätt stavningar på global nivå.

Sök efter resultat på webben direkt i ordlistan, utan att behöva öppna en webbläsare

Högst upp i ordlistan har du olika flikar öppna, precis som om du var i en webbläsare. Här ges olika alternativ, i förhållande till var du vill söka information.

Naturligtvis kan du enkelt välja att bara söka i ordlistan - men du kan också installera dina egna ordlistor eller söka på WordWeb online eller Wiktionary (wikipedia -ordbok) om du inte tycker att dina sökresultat har varit tillräckligt fullständiga.

Men WordWeb -fliken är ofta tillräckligt och ger dig en bra överblick över ordet du söker efter, bland annat genom att definiera om ordet är ett substantiv, verb eller adjektiv.

Öka din produktivitet genom att kombinera en ordlista med ett anteckningsprogram

Skriv ännu bättre anteckningar, med ett utökat ordförråd och med möjligheten att hitta det exakta ordet du har letat efter, med WordWebs program tillsammans med ett gediget notprogram, till exempel Evernote.

Evernote erbjuder många intressanta funktioner och fungerar både som en plats där du kan skriva ner idéer och information och samla dina viktigaste filer så att de aldrig går vilse. Du kan läsa mer om programmet på länken ovan.

Slutsats

Denna ordbok är enkel och tydlig. Vad det kan sakna i design, i sin tur, kompenserar för användarvänlighet och funktionalitet.

Oavsett om du väljer att använda den kostnadsfria eller betalda versionen får du ett verktyg som kommer att göra livet enklare för många, särskilt studenter som läser och skriver på engelska.

Download WordWeb Dictionary / Thesaurus 9
Screenshots
Detaljerad information om WordWeb Dictionary / Thesaurus
Typ:
Trialware


Producent:
https://wordweb.info/

Inkom datum:
27-09-2021
Plattform:
Windows, MacOS, iOS, Android

Storlek:
0 Mb

0