Program » Internet » Webmaster tools

Wordpress last ned
5 0 2809  

Med Wordpress kan du enkelt komma igång och skapa egna webbsidor och bloggar.

Står du och vill erbjuda dina affärsprodukter / tjänster på Internet? Eller kanske har du mycket hjärta om ett visst ämne och vill starta en blogg? Internet är ett bra ställe att dela dina idéer och annonsera ditt företag, men det kräver en plattform där ens röst kan höras. En sådan plattform är vanligtvis en webbplats som fångar ögonen på människor du vill nå med färgglada bilder och iögonfallande rubriker.

Men en webbplats bygger tyvärr inte sig själv. Ett klassiskt sätt att få en webbplats staplad på dina fötter är att betala en tredje part för att göra den åt dig. Men denna process är lång och kostsam och det garanteras inte att du kommer att få en webbplats som du är nöjd med vid första anblicken. Därför kan du nu helt enkelt skapa dina egna webbplatser med en tjänst som WordPress.

Specialisera din webbplats för det riktigt ändamålet

WordPress är ett öppen källkodsprogram som gör att alla kan skapa sina egna webbplatser medan de sitter säkert hemma i vardagsrummet med en kopp kaffe. WordPress är oerhört användarvänligt och är utformat för att enkelt få en anständig webbplats igång utan teknikens webbplatsbyggnad.

WordPress ger dig en stor temakatalog där du kan välja en mall för din webbplats som passar ditt syfte med bara några klick. Är det en restaurang du äger eller är det ett advokatbyrå? En webbplats för dessa två respektabla företag kräver oerhört olika layouter och flikar, och WordPress kommer snabbt igång.

När du börjar på din första webbplats kommer du att ställa ett antal frågor, till exempel vilket företag du hanterar. Sedan finns det automatiskt en relevant mall (som kan ändras senare) och du kan snabbt lägga till dina viktiga rubriker, bilder av dina produkter etc.

En sak att vara medveten om är dock att en webbplats måste ha en domän. En domän är länken du klickar för att komma till själva webbplatsen. WordPress erbjuder att skapa en för dig som passar ditt företags namn. Men det kostar ett litet belopp varje år att underhålla domänen, och här är många olika planer att välja mellan, var och en ger dig olika bonusar.

Bli av med avancerade plugins

WordPress är skapat för dig som vill skapa en webbplats utan de stora tekniska kraven. Men om du är mer avancerad och har lite erfarenhet av webbplatsbyggnad kan det vara en fördel att använda WordPress Plugins. En plugin är en förlängning av WordPress som andra användare har skapat själva. Detta är möjligt eftersom programmet är open source och alla kan göra ändringar som de tror.

Plugins gör att du kan göra många olika smarta saker, till exempel att generera statistik för besökarnas användare, lägga till betalningsmetoder på din webbplats, eller helt enkelt ge dig fler alternativ för att utforma utseendet och känslan på din webbplats.

Dessa plugins är gratis och kräver bara att du bekanta dig med vad de gör och hur du använder dem. På så sätt kan du ytterligare specialisera din webbplats för dina specifika syften och önskemål.

Kom igång med din bloggkarriär gratis

Som nämnts några stycken tillbaka kostar en webbplatsdomän pengar att underhålla årligen. Men att starta en blogg med WordPress kostar inte ett öre genom deras webbhotell. Bloggar är bra sätt att kultivera dina passion och intressen med andra människor som också delar dem.

Älskar du bara vin och tror du att du har smak på vad som är bra och dåligt för priset? Då kan du gå in och skapa en blogg med det temat och skapa ett inlägg varje gång som har smakat något intressant.

Några av de största och mest populära bloggarna ute har att göra med musik. Det är det perfekta mediet för att lysa på kommande band och andra musikrelaterade aspekter, nu när tidskrifter och tidskrifter inte längre har så höga priser tack vare Internet.

För att komma igång med din blogg, snällaöka Wordpress.org istället för. Com. Det finns två olika tjänster som WordPress erbjuder. WordPress.com är för både webbplatser och bloggar, men det krävs betalning för att få sin domän här. Detta beror på ett stort antal extra funktioner du får. Wordpress.org är exklusivt för bloggar och kostar inte ett öre till en början.

Så om du bara vill skapa en gratis blogg, följ bara nedladdningslänken här längst ner. Om du vill skapa webbplatser eller betalda bloggar kan du klicka på länken till tillverkaren längst ner.

Höj ditt företags intäkter

Internethandel växer exponentiellt med varje år som går och när internetshopping växer upplever detaljhandeln en nedgång. Det beror på att det är mycket lättare att köpa saker online, eftersom det inte kräver något annat än att shoppingpersonen sitter bekvämt i sin fåtölj med en dator eller surfplatta och sedan bara trycka på "köp".

Därför är det som företag viktigt att ha en närvaro på Internet så att du kan fånga den stora gruppen människor som har etablerat sig där. Om du har WordPress till hands kan du bryta dig in i denna del av marknaden med en smart och modern webbplats som spelar till din fördel hela vägen. Med minimal finansiell investering, för att inte tala om minimal tidsinvestering, är denna lösning helt klart kostnadseffektiv.

En design som sätter användbarhet i fokus

Det är ett ämne som denna recension har berört några gånger, bara användarvänlighet. Det är helt klart WordPress största fördel när det gäller konkurrenter. Men här är två versioner som vi kommer att behöva diskutera: Wordpress.com och Wordpress.org.

WordPress.com är ett internetbaserat verktyg. Det vill säga att du gör allt arbete genom webbläsaren med de smarta verktygen som WordPress ger dig. När du startar din första webbplats börjar du snabbt definiera vad ditt företag / bloggnamn är och vad din domän ska vara. När du har betalat kommer du att presenteras för en smart verktygstabell som låter dig redigera i text, bildlayout, precis vad du behöver. När du är klar med ändringarna trycker du helt enkelt på "Publicera" och det kommer automatiskt att registreras på din nuvarande webbplats och ändras.

Därför är det i allmänhet väldigt lätt att använda den här typen av WordPress eftersom det inte kräver de allra största kunskaperna än din egen kreativitet. Detsamma kan inte sägas för Wordpress.org.

Wordpress.org är som sagt gratis, och det betyder också att du inte har samma sofistikerade verktyg till hands som Wordpress.com. Wordpress.org är inte webbläsarbaserat, men är ett program du laddar ner från webbplatsen. För att skapa din blogg med programmet krävs att du har en inblick i hur du kodar en webbplats på en grundnivå. Lyckligtvis är detta inte det svåraste att lära sig, och det finns en myriad av guider på webben speciellt avsedda för att arbeta med WordPress.

Så du måste vara medveten om att om du inte vill betala för förmånen kommer dina egna förmågor att spela mycket mer. Men det behöver inte vara en dålig sak, det är en utmärkt förmåga att ha.

Kompletterande programvara

När du driver ett företag och har en närvaro på nätet kan det vara en bra idé att skicka e-post och nyhetsbrev till dina användare. Men det är en lång process om du måste skicka dem alla manuellt.

Därför är det fördelaktigt att använda ett program som eNewsletter Manager. Detta program skapar en lista över e-postmeddelanden som har sagt ja till att ta emot information från ditt företag och kan ställas in för att skicka informationen vid önskade tidpunkter helt automatiskt. ENewsletter Manager kan laddas ner gratis här.

Slutsats

WordPress är en viktig tjänst för dig som saknar en plats att skapa en webbplats eller blogg. Med en betald och gratis tjänst finns det möjligheter för människor i alla prisklasser att skapa exakt den webbplats de vill ha utan de enorma färdigheterna med webbplatsbyggnad. Med en vacker och användarvänlig design kan du uppnå vackra resultat på nolltid. därfördet kan bara rekommenderas.

Download Wordpress 5.3.2
Se Wordpress på video :
Screenshots
Detaljerad information om Wordpress
Typ:
Freeware


Producent:
WordPress

Inkom datum:
02-03-2010
Plattform:
Windows

Storlek:
2.964 Mb

Uppdaterad datum:
06-02-2020
0