Program » Multimedia » Bildvisare

Wondershare DVD Slideshow Builder last ned
4 0 5979  

Skapa egna bildspel med Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe. Ladda ner programmet gratis här.

Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe gör dina foton, videoklipp och ljudspår för DVD-presentationer. Det erbjuder hundratals övergångar, effekter och bildkonstgrafik, där du kan skapa ett övertygande bildspel som du kan spara till en DVD eller exportera som en fil eller YouTube-videoformat.

Programmet är idealiskt för nybörjare: Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe kräver ingen intensiv användarinput, bara grundläggande import av foton, videoklipp och ljud. Programmet guidar dig genom DVD-bränning och fil export.

Det är möjligt att anpassa de breda personliga inställningarna: Personaliseringsfasen är applikationens starkaste funktion. De många effekterna och grafiken som finns tillgängliga stimulerar din kreativitet och uppmuntrar dig att skapa vackra presentationer. Du kan exportera presentationer till flera vanliga filformat och även publicera dem som videoklipp på YouTube.

Det är dock inte möjligt att redigera i den video du gör. Så det är mest avsett för dem som bara vill göra en samling bilder eller videor och sätta ihop, snarare än de som vill redigera den video de har spelat in.

Download Wondershare DVD Slideshow Builder 6.1.0
Screenshots
Detaljerad information om Wondershare DVD Slideshow Builder
Typ:
Shareware


Producent:
Wondershare

Inkom datum:
12-06-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
34.3 Mb

0