Program » Tweaks » Diskrensning

Wise Disk Cleaner last ned
4 0 2956  

Ladda ner Wise Disk Cleaner gratis här, så att du kan hålla reda på din hårddisk och spara utrymme genom att rengöra onödiga filer.

Tror du att din dator har blivit lite för långsam? Vi vet alla detta tillräckligt väl, och det kommer att hända oss alla. Vad är orsaken till detta? Det kan jämföras med din dators fysiska aspekt: när åren går samlar den in damm och gör det långsammare om du inte rengör den.

På samma sätt, när det gäller digital, kan filer och andra värdelösa programvara snabbt ackumuleras och stjäla en stor mängd av ditt systems resurser. Det är därför du har ett program som Wise Disk Cleaner som kan hjälpa dig att hålla din dator ren och snygg.

Skanna ditt system och rengör det

När du öppnar programmet för första gången rekommenderas det bara att du börjar skanna ditt system. Wise Disk Cleaner kommer sedan att gå in i ditt djup för att hitta värdelösa filer och program som inte gör något annat än att sakta ner ditt system.

När programmet är klart får du en översikt över vad du kan ta bort och vilken typ av filer det är. Låt bara programmet ta bort allt och du bör då kunna uppleva ett snabbare och mer smidigt system. Om du är en mer avancerad användare kan du också specifikt ställa in programmet för att hantera speciella platser och släppa ännu mer utrymme.

Enkel design med stil

Wise Disk Cleaner har en riktigt fin och tydlig design. Med ett stort användargränssnitt är det enkelt att få en översikt över de olika funktionerna och vad de kan göra. Överst har du 4 sektioner illustrerade med stora ikoner. Nedan hittar du olika funktioner för rengöring av ditt system, skivfragmentering etc. När du navigerar i de olika avsnitten ändras användargränssnittet till dina behov, så det är lätt att hålla fokus på den uppgift du löser.

När du tittar på det konstnärliga är det enkelt och enkelt. En fin och naturlig kombination av färgerna blå och vitt säkerställer att de viktiga sakerna i de olika avsnitten markeras och sätts i fokus. I allmänhet är allt här mycket väl balanserat och bekvämt att använda som ett resultat av detta.

Alternativ programvara

Det finns många av dessa typer av programvara på marknaden idag. Alla har blivit mycket mer fokuserade på att hålla sina system uppdaterade och i topp-skick, så det är vettigt. Här kommer ett bud på ytterligare ett program som också är värt att prova.

CCleaner är en solid liten mjukvara som kan gå in och rengöra ditt system grundligt av redundanta filer. Det är lätt att använda och ger kraftfulla resultat på bara några minuter. CCleaner kan laddas ner gratis här.

Slutsats

Wise Disk Cleaner är ett kraftfullt och robust program som kan förbättra datorns prestanda. Att rensa upp många av dina redundanta filer garanterar därför en mindre rörig dator som kan göra mer. Det kan bara rekommenderas.

Download Wise Disk Cleaner 10.2.6
Screenshots
Detaljerad information om Wise Disk Cleaner
Typ:
Freeware


Producent:
WiseCleaner

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Windows

Storlek:
12.8 Mb

Uppdaterad datum:
05-12-2019
0