Program » Tweaks » Paketlösningar

Wise Care 365 Pro last ned
5 0 5078  

Wise Care 365 Pro kan storstäda din dator. Ladda ner en gratis provversion av Wise Care 365 Pro från oss.

Idag är det otroligt populärt att företagen publicerar verktygspaket till datorer. De kan göra allt från att städa upp datorn, optimera den, ladda ner uppdateringar, hålla reda på komponenter etc. Det är väldigt smart, särskilt nu när allt fler har blivit mer bekanta med sina maskiner och vad de kan göra.

Wise Care 365 är ett sådant systemverktygsprogram som kombinerar alla ovanstående funktioner. Utöver dessa erbjuder den ett antal fler specialfunktioner som man inte bara skulle förvänta sig. Programmet är därför lämpligt för dig som vill ha en mjukare upplevelse på ditt system.

Ta reda på hur det fungerar med ditt system och förbättra det

Wise Care 365: s högsta uppdrag är att kunna diagnostisera datorns skick och få det på sin högsta prestanda. Du kan göra det med PC Survey-funktionen. I själva verket är detta en systeminställning som går in och hittar eventuella problem. Dessa är vanligtvis i din skiva och registret sektioner på datorn, där gamla filer (känd som ett ogiltigt register) från tidigare program ackumuleras i onödan.

Efter skanningen kan du se hur mycket fyllning som finns på datorn. Det skannar även efter känslig information som riskerar att läckas ut. Du har också möjlighet att säkra dem. Mer om detta på ett ögonblick.

När ditt system är diagnostiserat kan du använda systemrening och systemoptimering för att få systemet tillbaka på rätt spår.

Skydda din känsliga information med Wise Care 365

Wise Care är huvudsakligen ett program som är dedikerat till systemoptimering och för att ställa in datorn så att den går fortare. Programmet är dock mer unikt och speciellt bekymrat över din personliga information.

Vanligtvis lagrar din dator information som ditt namn, ålder, bostad, kreditkortsinformation, lösenord etc. Men det gör inte mycket för att hålla dem säkra och skydda dem från alla hackare.

Men med Wise Care 365 kan du utnyttja sitt "tune up privacy protector". Med den här funktionen kartlägger programmet alla luckor som finns för din känsliga information, t.ex. din surfhistorik, etc. Därefter kan du vidta åtgärder för att skydda dem.

Så inte bara har ditt system blivit snabbare, så du är i slutändan säkrare.

För dem som vill ha en trevlig och trevlig upplevelse på en snabb dator

Vi hatar det när våra datorer bara inte stör vad vi vill att de ska. Datorn har blivit en så integrerad del av vårt vardag att om det inte fungerar fungerar det som att ha förlorat en arm. Därför är det bara en bra idé att vidta åtgärder för att säkerställa att datorn är effektiv.

Med ett rent register går ett system mycket bättre, och tillgången är också lyckligare. Med Wise Care 365, en av marknadens bästa registerhanterare, har det nu blivit möjligt. Om du vill ha en mer bekväm tid på datorn, ge programmet ett skott.

Havet med användbara och unika egenskaper

Wise Care 365 sticker ut från de andra i sitt slag genom att ha ett överflöd av användbara funktioner på ett ställe. Vem kunde ha föreställt sig ett program som kan förbättra datorns prestanda samtidigt som du skyddar din känsliga information?

Det kom som en överraskning för mig i första hand, men comboen är ganska fantastisk, och det är något som alla kan behöva.

Enkel och fin design

Wise Care 365 är uppdelad i fem huvuddelar, som alla har sitt eget unika syfte. Varje huvudavsnitt har sedan ett antal delsektioner som behandlar mer specifika områden inom funktionen. Det gör det ganska enkelt att navigera och använda programmet till fullo.

/upload/datas/Wise_Care_365_-_Design,_DLC.gif "/>

Varje funktion har också en liten text som förklarar vad det handlar om. Samtidigt är de försedda med små bilder som förstärker funktionens förståelse och gör dem enklare att använda visuellt.

Om du känner att du är i tvivel om något, finns det en fantastisk supporttjänst som är inbyggd i programmet som kan svara på alla dina frågor.

Alternativ programvara

Om du vill prova en bit av alternativ mjukvara är det givetvis möjligt. En annan bra kandidat för PC-optimering är Dr. Salmans Windows Power Tools. Programmet är utformat för att snabbt och effektivt optimera ditt system till fullo. Det är ett solidt alternativ till Wise Care 365 och det är också gratis. Det kan laddas ned gratis här .

Slutsats

Wise Care 365 är ett viktigt program för din dator. På så sätt kan du alltid ha ett hälsosamt system utan några hälsoproblem. En hälsosam dator betyder en snabb dator, och du kommer att känna dig väldigt snabb. Det kan rekommenderas.

Download Wise Care 365 Pro
Screenshots
Detaljerad information om Wise Care 365 Pro
Typ:
Demo


Producent:
Wisecleaner

Inkom datum:
28-06-2013
Plattform:
Windows

Storlek:
8 Mb

Uppdaterad datum:
10-04-2019
0