Program » Verktyg & Diverse »

Windows 10 Professional last ned
5 0 5797  

Köp och ladda ner Windows 10 Professional OEM (32/64-bit) här som elektronisk nedladdningslicens.

OBS !!!

Detta är INTE en fri version. Versionen måste köpas och hämtas efteråt. Nedladdningslänken längst ner på sidan leder direkt till en betalningssida där du kan köpa programmet.

Windows 10 är det senaste och bästa operativsystemet från mjukvarujättaren Microsoft. Operativsystemet används på både datorer, bärbara datorer, surfplattor och smartphones, vilket gör det otroligt otroligt för många människor över hela världen. På den här sidan kan du läsa mer om Windows 10 Professional, som är den mest omfattande versionen av Windows 10, och innehåller en mängd funktioner som inte är tillgängliga i den klassiska versionen av Windows 10.

Perfekt för företag

I Windows 10 Professional kan du använda funktionen Fjärrloggning för att logga in på datorn med ett fjärrskrivbord. På så sätt kan du logga in på din arbetsdator hemifrån eller på språng, till exempel när du är på tåg. Således är du alltid uppdaterad och kommer aldrig tillbaka. Funktionen Fjärrlogg gör Windows 10 Professional perfekt för företag, så arbetsuppgifterna kan nås var som helst, när som helst och av någon annan.

Dessutom kan du också köra flera operativsystem på din dator med Hyper-V, vilket också är exklusivt för Windows 10 Professional. Hyper-V gör det möjligt att köra Windows 10 Professional och samtidigt ha en sekundär virtuell maskin som körs med ett äldre Windows-operativsystem som Windows Vista eller till och med Alternativet, men det populära operativsystemet GNU / Linux.

 

Bitlocker

När du arbetar från ditt fjärrskrivbord blomstrar många av dina data mellan olika maskiner. Därför är det också oerhört viktigt att dessa data är säkra. En annan egenskap hos Windows 10 Professional som är helt exklusiv för det här operativsystemet är Microsofts krypteringsprogram som heter Bitlocker.

När Bitlocker blir särskilt fördelaktig är när du reser som användare. Bitlocker krypterar dina data så att de inte hamnar i fela händer. När du reser runt i världen eller ens i din lokala miljö, finns det många möjligheter att skadliga främmande föremål tränger in i ditt system. När du ansluter till en WIFI på lokalkaféet är möjligheterna att hackare kan stjäla dina data. Här är den absoluta världsklassen Bitlocker för att förhindra att detta händer. Ingen kryptering i världen kan skydda dig perfekt, men Bitlocker är definitivt en av de ledande programvarorna för detta.

Det ultimata operativsystemet

Det finns förstås en anledning till att Windows 10 Professional just har fått det här namnet. Styrsystemet är det bästa av det slag som Microsoft någonsin har skapat. I allmänhet är det bara snabbare än alla föregångare, och det är naturligtvis också en lättare storlek. När du installerar operativsystemet är det viktigt att du har minst 16 GB ledigt utrymme så att programmet kan installeras korrekt.

När Windows 10 Professional är installerat, kommer du att hjälpa till med de olika funktionerna. Den kommer med enkla förståingsguider så att alla kan gå med.

 

Du köper en licens

När du köper operativsystemet Windows 10 Professional är det viktigt att du förstår att du inte får en installationsdisk som du kan använda på alla dina datorer. Du får dock en licens för att installera Windows 10 Professional på en dator i taget. Å andra sidan är detta köp också den enda gången du betalar för operativsystemet och allt som följer med. De efterföljande uppdateringarna och optimeringarna av operativsystemet är helt gratis.

 

Spela Xbox på din dator

Microsoft, som ligger bakom Windows 10, är ​​för närvarande också mycket framgångsrikt med sin Xbox One-konsol. Med Windows 10 kan du nu spela ditt Xbox One-spel på din dator eller surfplatta genom Windows 10-spelets DVR-funktion. Detta låter dig spela Xbox på farten, bara du har din bärbara dator eller surfplatta med. Detta ger Windows 10 en extra dimension jämfört med flera av de andra kända operativsystemen. Underhållningen hos en Xbox är därför inte längre begränsad till en TV i vardagsrummet, men kan nu görasHur som helst, så länge du har Windows 10 med dig.

Alternativ

Om du vill ha alla de senaste Windows-operativsystemen, men om du inte är intresserad av de specialiserade funktionerna i Windows 10 Professional kan Windows 10 Home vara något för dig. Windows 10 Home innehåller många av samma funktioner som Windows 10 Professional, men det behöver inte funktioner som Bitlocker och Remote Logon. Eftersom dessa funktioner är en del av det som gör Windows 10 Professional något speciellt, betyder det också att Windows 10 Home är ett billigare Alternativ till Windows 10 Professional. Du kan köpa och läsa mer om Windows 10 Home här.

 

Slutsats

Windows 10 Professional är det ultimata operativsystemet, vilket gör det självklart för dig att använda din dator eller bärbar dator professionellt. Detta operativsystem är speciellt utformat för användning i företag där funktioner som Remote Logon och Bitlocker kan hjälpa till att optimera hela verksamheten. Med fjärrlogg kan alla data på din stationära dator nås hemifrån när du loggar in från ett fjärrskrivbord. Under tiden kontrollerar Bitlocker att dessa data är säkra och inte kan hackas eller manipuleras.

Windows 10 Professional köps och installeras via länken nedan, men det är viktigt att komma ihåg att du köper en enda licens, som därför endast kan installeras en gång på en dator. Efteråt är alla uppdateringar gratis, och det är därför pengar är riktigt bra om du vill ha funktionerna som Windows 10 Professional erbjuder. Det är viktigt att du har minst 16 GB ledigt utrymme på din dator innan du installerar Windows 10 Professional, eftersom det här operativsystemet kräver att utrymme ska installeras fullt ut. Windows 10 Professional är ett mycket omfattande operativsystem, och därför hjälper Microsoft dig genom processen att komma igång. Du styr genom de nya funktionerna för att få ut det mesta av operativsystemet.

Istället är du intresserad av att läsa mer om Windows 10 Home, klicka här. Windows 10 Home har många av samma funktioner som Windows 10 Professional, men saknar funktioner som Bitlocker, Remote Logon och några andra. Således är Windows 10 Home också lite billigare än en Windows 10 Professional.

Download Windows 10 Professional OEM (32/64-bit)
Screenshots
Detaljerad information om Windows 10 Professional
Typ:
Media


Producent:
Microsoft

Inkom datum:
17-11-2015
Plattform:
32/64 bit

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
09-11-2018
0