Program » Tweaks » Diskrensning

Windows 10 Manager last ned
5 0 5981  

Ladda ner Windows 10 Manager gratis här och få programmet att optimera Windows 10 på din dator.

Windows 10 Manager är den kompletta lösningen för optimering, justering, reparation och städning av Windows 10.

Om du vill att ditt system ska fungera så effektivt som möjligt så att du inte slösar bort mycket onödig tid som väntar på datorns start eller om du inte kan använda datorn optimalt eftersom all RAM används så är det bra Idé att ha ett verktyg som Windows 10 Manager för att hjälpa dig med detta.

Det är ett allt-i-ett-verktyg som är utformat för Microsoft Windows 10. Med mer än fyrtio olika verktyg för en snabbare dator genom optimering, justering, städning och reparation kan programmet hjälpa dig att eliminera systemfel, öka stabiliteten och säkerheten, samt personifiera din kopia av Windows 10.

Programmet har ett enkelt gränssnitt som är indelat i flikar, så du kan enkelt hitta den kategori eller det område du vill göra något om.

Informationsfliken skapar manuellt systemåterställningspunkten. Den ger detaljerad information om ditt system och maskinvara och hjälper dig att hitta Microsoft-produktnyckeln för Microsoft Windows och Microsoft Office. Här ser du och hanterar alla pågående processer. Reparationscentralen hjälper till att diagnostisera och lösa de olika systemproblemen.

Optimeringsguiden är användbar för användaren som inte känner till datorer.
Tweak ditt system för att förbättra prestanda och öka hastigheten. Hantera och konfigurera Windows-startmenyn för din inställning. Startup Manager kontrollerar alla program som för närvarande körs i Windows.

Det finns många fler funktioner i programmet, så försök och se om din dator blir lyckligare och snabbare för att bli optimerad med Windows 10 Manager.

Download Windows 10 Manager 2.1.1
Se Windows 10 Manager på video :
Screenshots
Detaljerad information om Windows 10 Manager
Typ:
Freeware


Producent:
Yamicsoft

Inkom datum:
13-06-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
23.5 Mb

0