Program » Tweaks » Verktyg

Webblåda last ned
4 0 6348  

Ladda ner Web Box gratis - öppna program och webbplatser enkelt

Idag använder vi många olika program och hemsidor varje dag. Världen vi lever i och tekniken vi använder är föränderlig och det hjälper till att hålla tungan rätt i mun om vi ska ha koll på olika databaser, nyhetsmedier, sociala medier och underhållningsmedier.

Lyckligtvis finns det program som kan hjälpa till att göra det enklare och mer effektivt att använda din dator och engagera dig online. Hela idén med utvecklingen av teknik är just att göra livet mer (och enklare) tillgängligt för alla. Men det är tyvärr inte alltid så, just för att fler alternativ också kan bidra till att försvåra. Och det är här Webbox kommer in i bilden.

Vad du kan förvänta dig av webbboxar

Webbox gör det enklare och mer hanterbart att starta upp olika webbadresser och program. Genom ett enkelt användargränssnitt är det möjligt för användaren att skapa grupperade genvägar. Dessa genvägar lagras alltså så att du kan hålla koll på hur många gånger du besöker en given webbplats/använder ett program. Dessutom kan du också se när ett visst element senast interagerades med. På så sätt kan du snabbt se om du har kollat din e-post nyligen eller när du senast såg en film i din gratis mediaspelare.

Bara genom att klicka på namnet som du har gett webbplatsen/programmet kan du öppna den. På så sätt kan du ha dina mest använda program till hands utan att behöva tänka för mycket på vad de heter eller var genvägarna till dem finns (i mappar eller olika platser på hemskärmen).

Hur du kommer igång med Web Box

Det första du behöver göra när du öppnar programmet är att skapa en grupp. För att göra detta, klicka på symbolen i det övre vänstra hörnet (tryck på 'hantera innehåll' - du kan också trycka på CTRL + W för att öppna denna meny).

Varje grupp kan innehålla olika element. Du kan till exempel ha en grupp som heter 'Entertainment' - inom underhållning kan du sedan lägga till olika webbplatser som tillhör denna kategori. Du kan göra detsamma med nyheter, arbete, webbsökning, spel eller vad du kan tänka dig.

Därefter introducerar du objekt i gruppen. Välj vilken grupp webbadressen tillhör och ge webbplatsen ett kort namn så att du kan komma ihåg exakt var genvägen leder. Sedan väljer du om du vill att programmet ska öppna webbplatsen i Microsoft Edge respektive Google Chrome. Tryck sedan på 'Enter i gruppen' och du är klar .

Om du gör ett misstag på vägen kan du alltid gå in och redigera dina grupper och deras introducerade element. Du kan också välja att permanent ta bort ett objekt från en grupp genom att markera det (på den fliken) och sedan välja 'Ta bort markerade'.

Dessutom kan du hantera dina grupper så att du kan ordna om grupperna så att den grupp du använder oftast ligger överst. Dessutom kan du även välja att arkivera en specifik grupp här så att den tas bort från listan, men kan snabbt läggas till din lista igen vid ett framtida tillfälle där detta kan bli nödvändigt. Och om du bara

bboks4.png "width =" 550 "/>

Slutsats

Webbox är ett enkelt program som kan göra det lättare för dig att använda din dator och engagera dig i Internet. Programmet är skapat på ett sätt som gör programmet lätt att komma igång med. Dessutom hjälper den medföljande manualen till med det sistnämnda, om det skulle finnas några frågor om hur programmet fungerar efter att du suttit med programmet själv lite (eller efter att du läst klart den här artikeln).

Download Webblåda 1.0
Screenshots
Detaljerad information om Webblåda
Typ:
Freeware


Producent:
Flembo

Inkom datum:
28-06-2022
Plattform:
Windows

Storlek:
3.7 Mb

Uppdaterad datum:
18-10-2022
0