Program » Multimedia » Video och musik

VirtualDJ 2021 last ned
5 0 6292  

Bli en professionell DJ - ladda ner VirtualDJ 2021 gratis här

De flesta av oss har någon gång funderat på drömmen om DJ. Oavsett om den här tanken har gått dig igenom för att du har varit på en klubb och sett någon göra det professionellt, eller för att det alltid är du som styr musiken när en fest hålls, eller för att du tycker att det ser roligt ut när det repas på skivorna, då är det något lockande med den här typen av musikalisk utveckling.

Du kanske inte heller har haft tanken eller drömmen om att stå på en plattform och mixa musik inför en stor publik - men kanske ändras ditt tänkesätt när du läser den här recensionen av den senaste versionen av världens mest nedladdade DJ -programvara.

Enkel användning

Ett DJ -skrivbord, oavsett om det är fysiskt eller digitalt, kan verka överväldigande och våldsamt att stå eller sitta vid för första gången. Det finns ett virvar av knappar du kan trycka på, liksom inbyggda program som låter dig skapa övergångar, dvs övergångar, mellan dina låtar, samt bygga nya beatkompositioner som kan få dina mixar att lysa.

Med VirtualDJ 2021 beaktas att du kan vara både nybörjare eller proffs när du öppnar programmet för första gången. Av denna anledning låter programmet dig logga in på deras databas, vilket du antingen kan göra med ett befintligt konto om du har använt ett tidigare program från VirtualDJ, eller logga in med en av dina sociala mediala inloggningar, till exempel facebook, gmail, äpple och liknande.

Om du är helt ny

Startskärmen du hälsas med för första gången gör ett bra jobb med att introducera dig till programmets många verktyg. Ett fönster dyker upp med olika videor, som via deras youtube -kanal guidar dig på väg genom programvaran. På den här sidan har vi lagt upp en av dessa videor så att du kan se deras egen förklaring till hur programmet enklast används av en ny användare.

Vi, här på redaktionen, har aldrig arbetat professionellt med DJ -skrivbord, men det är inte så roligt att VirtualDJ annonserar på sin webbplats om programmets intuitiva design, vilket gör det otroligt enkelt att komma åt.

Välj vilken hud du vill använda

Din hud är ditt personliga val av layout. Du hittar skalen du kan välja mellan längst upp till vänster. Du kan välja mellan fyra olika skinn: starter, essentials, proffs och prestanda.

Det är självklart att du bör välja starter om en DJ -bås är ett nytt område för dig, medan du kan välja de enklare "väsentligheterna" om du inte vill ha för många saker på skärmen. Pro och prestanda, ger dig mer detaljerad information i både rytmfältet och i vänster och höger däck (däcket är där skivorna spelar).

Online och lokalt musikbibliotek

VirtualDJ är också ett bra val, på grund av de fria tyglar som den digitala världen ger dig, som DJ. Du behöver inte ha alla dina tallrikar liggande och fylla, fysiskt. Istället kan du använda en digital katalog där alla möjliga låtar är redo att spela.

Om du redan har köpt många skivor eller CD -skivor online kan du komma åt dem via ditt lokala musikbibliotek, som du hittar i webbläsarfönstret, längst ned på skärmen.

Om du inte har många lokala låtar erbjuder VirtualDJ också en enorm katalog med original- och remixade låtar som du kan använda. Med den kostnadsfria versionen av programmet får du möjlighet att remixa 30 sekunder av musikstycken online, men det borde också vara tillräckligt för att du ska få reda på om DJ -världen är något för dig.

Möjlighet att prenumerera på musikbibliotek

0; "> Skulle du fortfarande bli biten av det kan du också göra ett abonnemang med VirtualDJ (ett abonnemang under kategorin IDJPOOL) och få möjlighet att gratis använda deras onlinetjänst. Du kan läsa om prenumerationen och köpa det, på den här sidan .

Med en sådan prenumeration behöver du inte oroa dig för att slut på låtar som du kan spela och blanda ihop på olika sätt. Du har alltid tillgång till de senaste, coolaste musikspåren.

VirtualDJ separerar automatiskt musikkomponenter

En av de stora funktionerna som skiljer detta DJ -program från många av sina konkurrenter är det faktum att det kan skilja olika ljudkomponenter, såsom hihat, sång, bas, stortrumma och så vidare, som du såg nedan kan manipulera som du vill. Programmet gör detta automatiskt medan låten spelas, så du har alltid övertaget och kan skapa bästa möjliga remix.

Andra ljudrelaterade program kan du kolla in

Ibland har du något väldigt specifikt i åtanke när du skapar något kreativt. Kanske är det en specifik del av ett ljudklipp som du vill ha, eller kanske har du en rolig ljudfil som har ljud och därför inte kan användas för blandning. Försök i så fall att ladda ner Wavepad gratis här och redigera i dina ljudfiler.

Kanske har denna artikel tänt en eld i dig och nu greps du bara av DJ -vågen. I så fall kan du också försöka titta på alternativa DJ -program, till exempel DJ Mixer Professional , som också innehåller några av de egenskaper som VirtualDJ 2021 har hyllats för här, men i ett mer nedtonat programformat om du är mer intresserad av det snäll.

Du kan också prova Youtube Music, som det finns en dansk version av här , för att utöka din musiksmak och upptäcka nya låtar som du kan kombinera och mixa på olika sätt.


Slutsats

VirtualDJ har inte blivit det mest populära DJ -programmet i hela världen över en natt. Bakom programmet finns en uppsjö av programversioner, som förlagen har lärt sig av och kontinuerligt förbättrat, så att du idag kan sitta med det mest sofistikerade och samtidigt hanterbara musiksystemet du kan önska dig.

Oavsett om du är ny i den här världen eller har många års erfarenhet, det finns egenskaper i VirtualDJ 2021 som du kommer att älska och hitta intressant.

Download VirtualDJ 2021 8.5.6613.0
Se VirtualDJ 2021 på video :
Screenshots
Detaljerad information om VirtualDJ 2021
Typ:
Freeware


Producent:
Atomix Productions

Inkom datum:
13-09-2021
Plattform:
Windows, MacOS

Storlek:
233 Mb

0