Program » Multimedia » Video och musik

Video Cutter Joiner Free last ned
4 0 6282  

Ladda ner gratis Video Cutter Joiner gratis

Free Video Cutter är ett program som fokuserar på att redigera video och ljud så enkelt och effektivt som möjligt. Tillverkaren bakom programmet, Yyzsoft, har valt att fokusera på enkelhet och tillgänglighet, vilket ger dig ett redigeringsprogram som fungerar precis som det ska, men utan onödiga element. Det betyder att du får en produkt som inte enbart är baserad på användbarhet.

Klippa och klistra

Programmet fungerar genom att hitta videon du vill redigera, till exempel kan det finnas en sektion i en video som du vill ta bort, eller så kanske du vill komponera en ny video baserad på olika videor, som tillsammans skapar en helt ny visuell upplevelse.

När du öppnar programmet möts du av en skärm med ett stort grönt plustecken, och det är här du kan redigera ditt videomaterial. Filen väljs direkt från din dator och sedan använder den symbolerna '[]' för att välja det avsnitt som du vill isolera som en egen fil.

Du kan göra detta så många gånger du vill, och sedan kan dessa delar infogas i programmets andra funktionsflik "Video Joiner", där ett annat stort, grönt plus inbjuder dig att lägga till filer helt naturligt. Sedan lägger du bara till dem i listan som visas och trycker sedan bara på "gå med" och bum: nu har du en helt ny videogrupp, som sparas direkt på din dator. Om du vill ta bort ett videoklipp från listan är det så enkelt att knacka på filen du inte längre är intresserad av och sedan trycka på det röda krysset i menyn till höger.

Kör uppdateringar:

Yyzsoft ser till att ditt program alltid fungerar som det ska, genom att ständigt uppdatera och fasa ut eventuella buggar så att du hela tiden är uppdaterad med bästa möjliga programvara. Dessutom innehåller programmet också en funktion om du inte kan få programmet att "klippa" i originalvideon. Detta är vad företaget kallar 'indirekt klippning', där olika funktioner kan väljas och avmarkeras, så du får välja olika saker, till exempel hur många bilder per sekund formatet ska köras, liksom den övergripande kvaliteten på videon. Detta kan hjälpa om du har fastnat i den här delen av redigeringsprocessen.

Alternativa videoredigeringsprogram:

Som också har nämnts tidigare i denna artikel är Video Cutter Joiner Free ett program som gör vad det måste, inte mer och inte mindre. Det gör det också effektivt, men det betyder naturligtvis också att det finns andra alternativ som kan passa bättre för dig i längden och beroende på vad det är exakt du letar efter.

Ett alternativ till den mer professionella personen kan till exempel vara VideoPad Video Editor, som beskrivs på denna länk. Till skillnad från Free Video Cutter Joiner, som är dämpad i design och har mycket grundläggande funktioner, är VideoPad Video Editor fylld med olika funktioner som kan verka skrämmande för den okända användaren. Så om du bara är intresserad av skär- och kompositionsfunktionen i samband med ditt redigeringsarbete, är Video Cutter Joiner Free det självklara valet.

VSDC Free Video Editor kan också vara ett alternativ som blandar funktionaliteten och den utökade designen lite och därmed lägger sig som en korsning mellan VideoPad Video Editor och Video Cutter Joiner Free.

Oroa dig inte - du kommer att få hjälp genom processen

Video Cutter Joiner har också en inbyggd funktion i deras programvara, som öppnar en användbar webbplats som tar dig i handen och guidar dig genom programmets enkla funktioner och till och med har ett avsnitt som svarar på de vanligaste frågorna. Du guidas framåt med bilder och text, vilket gör det lättare att förstå exakt vad du behöver göra för att programvaran ska fungera, även om du inte är van vidatt läsa engelska.

Om du däremot kan ett annat språk, som tyska, italienska och franska, för att nämna några, har du också möjlighet att använda detta som ditt huvudspråk - välj helt enkelt från listan över språk som stöds på toppen av programmet.

Många olika format :

Genom att ladda ner Video Cutter Joiner Free får du också möjlighet att importera och exportera i olika format. De mest kända formaten stöds och fler nischtyper stöds också. Du kan skapa filer i allt från 3GP -format till AVI och det mycket välbekanta MP4 -formatet, som stöds av de flesta program som kan spela upp video.

Videoformat förändras ständigt, eftersom nya kameror har möjlighet att spela upp video i nyare format för ett tydligare eller snabbare slutresultat. På så sätt behöver du inte oroa dig för att behöva behålla din gamla kamera eller vara rädd för att du inte kommer att kunna köpa en ny telefon. På grund av de pågående uppdateringar som Yyzsoft skickar ut är programmet alltid uppdaterat och redo att redigera dina videor, oavsett vilket format filen är i.

För Mac OS -användare

Programmet är inriktat på windows som deras huvudsakliga operativsystem. Detta innebär också att du designmässigt får en produkt som passar in i estetiken i de flesta gratisprogram. Tillverkare har också tänkt på funktionalitet i olika operativsystem. Istället för att kompromissa med den tekniska funktionaliteten har en separat app för Mac utvecklats, som kan laddas ner här.

Slutsats

Free Video Cutter Joiner är ett program som kan klippa ut delar av videor och kombinera dem med andra klipp för att skapa ett nytt medium. Den har en ibland ytlig design, men det kan lätt vara en positiv punkt, eftersom det betyder att funktionaliteten kommer först. Dessutom är redigeringsverktyget ett praktiskt verktyg som inte nödvändigtvis behöver en smart, modern design för att kunna lysa. Funktionaliteten talar för sig själv och det finns inget bättre än att hitta en produkt som kan leverera en rätt kvalitet - och sedan till och med gratis.

Med den här programvaran får du exakt det du letat efter - ett välfungerande program som hanterar uppgifterna till punkt och pricka, snabbt och effektivt.

Download Video Cutter Joiner Free 5.0
Screenshots
Detaljerad information om Video Cutter Joiner Free
Typ:
Freeware


Producent:
Yyzsoft

Inkom datum:
27-08-2021
Plattform:
Windows

Storlek:
40,6 Mb

Uppdaterad datum:
06-09-2021
0