Program » Datasäkerhet » Antivirus

Ultra Adware Killer last ned
5 0 6236  

Ladda ner Ultra Adware Killer gratis här

Att installera program och applikationer från Internet är ett utmärkt sätt att hitta programvara som kan underlätta ditt liv när du använder din dator. Det finns nästan ett program för alla tänkbara syften, varför du kan ladda ner mycket snabbt.

Ibland kan dessa program innehålla vad som kallas adware: extra programvara, som de inkluderar i sin egen. De gör det vanligtvis för att tjäna lite extra. Men du kanske inte är intresserad av denna extra mjukvara, och ganska ofta är de också svåra att ta bort. Det är därför du med ett program som Ultra Adware Killer snabbt kan hantera detta.

Skanna din dator och ta bort det oönskade

Ultra Adware Killer är, som namnet antyder, en adware-remover för Windows. Adware är mjukvara som ingår i annan programvara som du laddar ner. Du blir vanligtvis frågade om du vill ha den installerad, men det är inte alltid tydligt i installationsprocessen, och det är så att du enkelt installerar något du inte vill ha. Adware är vanligtvis mjukvara som verktygsfält, annonser och plugins etc.

Adware är ofta svårt att ta bort eftersom programmerarna bakom programmen vet att de är oönskade. Så om du inte har de största funktionerna när det gäller tekniska aspekter av en dator, kan det vara riktigt smart att ha ett program som lyfter den tunga belastningen.

Ultra Adware Killer skannar ditt system och upptäcker alla tecken på oönskade program. Sedan kan du välja vilka du vill ta bort. Detta gäller alla användare på en dator, och du kan också installera applikationen på en USB och ansluta den till vilken dator du vill rengöra.

Vacker och användarvänlig design

Ultra Adware Killer har en vacker och användarvänlig design som inte överkomplicerar saker. Längst upp i programmet, tryck bara på skanna och snabbt kommer programmet att sniffa sig till de skyldiga.

Då får du en fin lista där du kan markera rutorna som tillhör de program du vill ta bort. Det finns också speciella flikar som sorterar program mot webbläsare som Chrome och Firefox för bättre översikt.

Slutsats

Ultra Adware Killer är ett smart och lätt program som är utformat för att ta bort oönskade adware enkelt och snabbt. Det fungerar smidigt och effektivt och därför kan det bara rekommenderas.

Download Ultra Adware Killer 7.6.8.0
Screenshots
Detaljerad information om Ultra Adware Killer
Typ:
Freeware


Producent:
Carifred

Inkom datum:
19-02-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
9.5 Mb

0