Program » Verktyg & Diverse » Företagsrelaterat

Typing Master last ned
4 0 6301  

Ladda ner Typing Master 10 och förbättra ditt skrivande

Typing Master 10 har ett motto som är "lära sig skriva"; programmet fokuserar på att lära dig att skriva ordentligt på ett tangentbord.

Genom olika skrivprov där du måste skriva ord som programmet genererar, eller snabba träningspass där du kan läsa goda råd för att förbättra din teknik, kommer Typing Master definitivt att kunna hjälpa dig på god väg att bli bättre på att skriva., vad du än skriver professionellt eller skulle vilja skriva snabbare meddelanden, till exempel i Telegram .

Skrivmätaranalyswidgeten visar dig ständigt hur snabbt du skriver

Med denna programvara får du inte bara ett program som ger dig bra tips och inlärningsmöjligheter som kan förbättra ditt sätt att skriva, utan du får också en widget som steg för steg, eller ord för ord, uppdaterar dig med din skrivhastighet, live.

Denna lilla widget är ett program som du kan flytta runt på skärmen - det ser ut som en hastighetsmätare i en bil.

Beroende på hur snabbt eller långsamt du skriver kommer mätaren antingen att flytta uppåt eller nedåt. Det rapporterar mycket specifikt hur många ord du har skrivit och hur snabbt. Så även när du inte är med i träningsprogrammet kan du hålla koll på hur mycket du förbättrar.

Om du är student...

... kan du få studentrabatt och samtidigt förbättra dina skrivfärdigheter genom att använda länken här .

Som student kommer du definitivt att få mycket glädje av det här programmet eftersom det kommer att bli mycket snabbare att ta anteckningar, till exempel i Evernote .

Läs mer om vilka områden du behöver ägna särskild uppmärksamhet åt

Programmet ger dig en överblick över hur bra du har det. Du kan gå in och granska din statistik och titta tillbaka på tidigare träningspass du har klarat.

Du kan också se specifik information, inklusive hur snabbt du har skrivit i ett visst test, samt hur många misstag du har gjort i det här.

Detta kommer att göra det lättare för dig i längden att använda programmet mest produktivt.

Lär dig genom att spela, med Typing Masters skrivspel

Programmet är inte bara ett pedagogiskt verktyg utan har också underhållande inslag.

Bland annat ingår tre olika spel, som du kan använda för att både underhålla dig själv och samtidigt förbättra din skriftliga träning.

I ett spel kommer moln som flyger över skärmen - några av molnen innehåller en sol eller åska. Dessa speciella moln har också ord under dem (du får välja vilken ordkategori du vill spela med, till exempel djur, korta ord eller namn), som du måste skriva för att "radera" molnet.

Du rör dig fram och tillbaka mellan molnen med delete (backspace) och går in. Molnen rör sig ständigt snabbare och snabbare, så även den mest rutinerade copywriteren kan bli utmanad.

Slutsats

Typing Master är ett verktyg som på olika sätt hjälper dig att bli bättre på att skriva. Programmet gör det både enkelt och roligt att lära sig något nytt, och oavsett vilken nivå du börjar på kommer du att bli utmanad.

Med den medföljande widgeten fårdu har insikt i hur bra du mår - och det här fungerar som ett superbra motiverande verktyg om du vill behålla en snabb skrivtid överlag.

De olika spelen du kan spela ger ett nytt andetag åt undervisningsmediet.

Download Typing Master 10
Screenshots
Detaljerad information om Typing Master
Typ:
Trialware


Producent:
Typing Master

Inkom datum:
24-09-2021
Plattform:
Windows

Storlek:
6 Mb

0