Program » Multimedia » Mediaspelare

Twitch Desktop App last ned
5 0 6064  

Twitchs egen applikation för Windows ökar din visningsupplevelse. Det är gratis och kan hämtas här.

Twitch är en webbplats där människor kan leva leva vad de än gör. Det finns vanligtvis olika olika spel. Du kan enkelt besöka Twitchs hemsida och se, utan det stora problemet. Men för en mer användarvänlig upplevelse har Twitch utvecklat en applikation.

Applikationerna blir allt vanligare. De är vanligtvis mycket användarvänliga och enkla att hitta. Speciellt om du tittar är applikationen mycket mer interaktiv än ett besök på Twitch-webbplatsen. Det verkar också att ansökan är mycket snabbare än webbplatsen för att ladda livsströmmar. Du kan logga in med din Twitch.tv-användare och använda den via programmet. Dessutom kan du hitta och hämta lägen för olika spel.

Twitch.tv - ett samhälle

Twitch.tv är en plattform som var en stor gemenskap, som nästan alla har huvudintresse i videospel. De olika spelen är indelade i kategorier så att du snabbt kan hitta ett favoritspel och se vilka som bor där.

Som standard sorteras spelen så att de mest populära, det vill säga de som har flest åsikter är högst upp. När du hittar ett favoritspel kan du besöka sin kategori och se vem som helst livestreamer den.

Återigen är det de mest populära kanalerna du hittar längst upp. Du kan naturligtvis bläddra i dem som du vill tills du hittar en person som är underhållande eller som är oerhört bra i varje spel så att du kan få tips och trick.

Gemenskapen bygger utan tvekan sig i chattrummen. Twitch utnyttjar sina egna känslor, vilket bidrar till en verkligt unik chattupplevelse. Om du som en levande resenär har ett partnerskap med Twitch.tv kan du lägga till egna känslor som tittarna kan låsa upp genom att prenumerera.

Genom chatten kan du kommunicera med personen som en live-ström och skriva varandra i chattrummet. Till exempel, om Något episkt händer under live streaming, så du upptäcker snabbt chatten blir fylld med kommentarer om vad som hände.

Miljoner Business

Det är möjligt för alla att leva sig spela videospel och det kan vara ganska lönsamt. De väletablerade live streamersna kan variera mellan 200 000 - 300 000 per månad! Det finns enskilda fall med personer som tjänar mer. För att tjäna pengar måste live streamer ha ett partnerskap med Twitch.tv. Detta beror främst på att live-streamers Twitch-kanalen har blivit tillräckligt populär.

Om du lyckas växa sin kanal kan du till exempel genom partnerskapet. sända annonser under ens live stream. Leveströmmen betalas sedan enligt hur många tittare personen har när annonsen sänds. Så, hur många människor ser annonsen. Dessutom kan tittarna prenumerera på kanaler.

Som det ses ovan kostar det $ 4,99 att prenumerera. Cirka hälften går till liveflödet, och den andra hälften går till Twith.tv själv. Fördelen med att prenumerera är att du får tillgång till de levande läsarens unika känslor. Dessutom finns det några väletablerade kanaler som har begränsat sina chattrum till exklusivt abonnemang.

Ytterligare funktioner

Twitch Desktop App används därför för att bläddra i olika live-flöden på Twitch.tv, men det finns också några spännande extramaterial.

I Mods- kategorin kan du installera olika lägen för ett installerat spel. Till exempel, om spelar World of Warcraft, och vill ladda ner addons, kan du göra det direkt via det här programmet. Det är också möjligt att hålla olika mods uppdaterade. Twitch Desktop App ordnar automatiskt att placera de olika lägena i rätt mappar, så de arbetar med självförtroende nästa gång du öppnar ditt favoritspel.

Den enda omedelbara nackdelen är att det finns ett relativt begränsat utbud av tillgängliga spel jämfört med alternativ som Stream Workshop.

Det är också möjligt att starta ett spel genom Twitch Desktop App.

Utvecklaren

Twitch.tv som en plattform var ursprungligen utvecklad av Twitch sig tillbaka 2011 men stannade i 2014 sålde till Amazon för 970 miljoner dollar. Anledningen till köpet beror bland annat på att Twitch hade varit enormt framgångsrik som en strömmande plattform, och ligger strax bakom de största som. Google och Netflix.

Det finns också många som anser att Amazon köpte Twitch för att ha en plattform där de kunde skriva sport när Amazon hade ett årligt kontrakt med den amerikanska NFL vid den tiden. Sedan förvärvet har Twitch bara vunnit framgång och har gradvis nämnts i vissa medier.

Slutsats

Vi kan dra Slutsatsen att Twitchs skrivbordsapplikation levererar vad det ska. Det är på många sätt en social plattform för dig och dina vänner. Du kan lägga till varandra och se hur en live stream ser ut. Du kan också skapa egna grupper där du kan chatta, prata eller videochatta med varandra. Så om du är ett fan av Twitch.tv ser vi ingen anledning att inte prova den här applikationen.

De extra funktionerna är spelet i spelet, eftersom du enkelt kan hitta ett spel och hitta olika lägen för dem.

Download Twitch Desktop App 7.6
Screenshots
Detaljerad information om Twitch Desktop App
Typ:
Freeware


Producent:
Twitch Interactive, Inc.

Inkom datum:
04-10-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
119 Mb

Uppdaterad datum:
30-11-2018
0