Program » Apple » Mac

TouchCopy (Mac) last ned
5 0 6089  

Flytta filer mellan din telefon och dator med TouchCopy. Den kan laddas ned här.

TouchCopy är ett utmärkt verktyg som uppfyller våra förväntningar. Det finns många alternativa program för att flytta filer. Men TouchCopy har perfektionat det. De flesta alternativen är bra för att flytta bilder mellan telefon och dator. Men TouchCopy tar det ett steg längre och har inkluderat video och musik som kan överföras.

TouchCopy har fokuserat på musiköverföringar. Albumbilder, betyg och antal spelningar överförs också. Det finns inga begränsningar för vilka filformat programmet kan hantera. Rätt från podsändningar, ljudböcker och ringsignaler. Vill du överföra kalender, samtalslista, kontakter, meddelanden, anteckningar och så vidare. Kan detta också göras.

TouchCopy är utformad för både Windows och Mac. Så du är inte begränsad om du använder en av dem. Vi vet inte om ytterligare versioner kommer att finnas tillgängliga i framtiden. Sammantaget är det en kraftfull applikation för filöverföring. Det är super snabbt och extremt användarvänligt. Mac-versionen kan hämtas härifrån, om du vill ha Windows-versionen hittar du den här.

Download TouchCopy (Mac) 16.23
Screenshots
Detaljerad information om TouchCopy (Mac)
Typ:
Shareware


Producent:
Wide Angle Software

Inkom datum:
01-11-2017
Plattform:
Windows, Mac OS

Storlek:
35.5 Mb

0