Program » Tweaks » Uninstallers

Total Uninstall last ned
3 0 5370  

Har du upplevt att det inte går att radera ett installerat program? Här hittar du en gratis download, i form av en demoversion av Total Uninstall, som möjligen kan hjälpa dig.

Total Uninstall är ett verktyg till Windows, som påstårs sig kunna radera felande installationer i ett Windows system. Ibalnd fungerar det helt enkelt inte att ta bort programmet med tillverkarens program eller kontrollpanelen. Vi har gjort ett litet test av demoversionen, som du kan downloada gratis och testa på i 30 dagar.

Vi installerar många program på våra testdatorer, så vi hade en dator med två verktyg vi haft lite problem med att installera på en PC. Det var inga problem för Total Uninstall att ta bort de felande installationerna, så det kan vara ett gott försök om man har problem och tror det kan bero på just det felande programmet i Windows.

Total Uninstall har en del andra funktioner, exempelvis radera onödiga filer och bevaka kommande installationer i datorn. Vi har dock inte testat dessa funktioner. För att kunna testa dessa måste man dessutom köpa Standard- eller Professional-versionen för ca 200 - 250 SEK. Du finner en sammanfattning över de olika funktionerna här.

Download Total Uninstall 6.4.1
Screenshots
Detaljerad information om Total Uninstall
Typ:
Trialware


Producent:
Gavrila Martau

Inkom datum:
05-06-2014
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 & 8

Storlek:
17.8 Mb

Uppdaterad datum:
31-07-2014
0