Program » Multimedia » Paketlösningar

Total Commander last ned
5 0 332  

Hämta det fullständiga systemkommandot Total Commander gratis här. Med Total Commander kan du enkelt flytta runt mappar, öppna filer, pakka ut filer, använda den inbyggda FTP och mer.

Total Commander är ett bra program för alla datorer, oavsett om det är en stationär dator eller en bärbar dator.

Total Commander har ett stort utbud av funktioner. Till exempel har du två fönster i ett, vilket gör att flyttbara filer blir mycket enklare. Den inbyggda FTP fungerar oklanderligt och Total Commander är därför ett uppenbart program för många yrken inklusive. programmerare som har många filer att hålla reda på - online som offline.

Om du ofta flyttar dina filer, så är ett program som det här inte att leva utan. Programmets smarta funktion med två fönster och drag-och-släpp-funktion kombineras bra i den här applikationen, så att du snabbt och enkelt kan flytta flera filer med ett klick.

Funktionell och användbar

Det finns andra program som individuellt kan erbjuda några av de saker som Total Commander erbjuder. Men Total Commander är i den utsträckningen en stor paketlösning som har alla funktioner, och fyller fortfarande inte alltför mycket på sin dator. På samma sätt är funktionerna också otroligt välutvecklade och handlar omedelbart oavsett hur stor en uppgift du har börjat.

Flytta mappar är en relativt snabb process, enligt vår erfarenhet är det betydligt snabbare än att göra det på standard sätt. Det är dock alltid beroende av hur stor en mapp du flyttar.

Det är också möjligt att flytta flera mappar samtidigt - det finns faktiskt ingen begränsning av hur många mappar du kan välja och sedan flytta. Återigen varierar rörelseshastigheten givetvis beroende på hur många mappar du vill flytta.

Särdrag

Flytta mappar är dock långt ifrån den enda funktionen som du får med Total Commander.

komprimering:

Komprimera filer är en stor fördel eftersom en nedladdad fil är betydligt mindre än annars. Det är möjligt att packa upp och extrahera filer med Total Commander, och processen är snabb. Till skillnad från andra komprimeringsprogram finns det gott om val i nedladdning och packning av format.

Med så många stödda format, var inte rädd att sitta med en nedladdad fil, som inte kan öppnas av Total Commander.

FTP:

Som nämnts i införandet av anmälan är det möjligt att ansluta en FTP-server genom Total Commander. En FTP är en klient som tillåter överföring av filer mellan två datorer. Värddatorn måste ha en FTP-server installerad och den anslutna datorn måste ha en FTP-klient, som Total Commander.

Efter anslutning till FTP-servern hittar du de tillgängliga filerna i de två fönstren som Total Commander har. Dessutom är det enkelt att flytta olika filer mellan systemen.

döpa

Det går att byta namn på flera mappar / filer samtidigt.

synkronisering

Välj önskade mappar och börja sedan synkronisera - en unik men användbar funktion.

SYNC

Synkronisering är relativt enkel och du kan snabbt ta reda på hur det fungerar.

Design och användarvänlighet

Total Commander får ingen pris för design, men det behöver inte heller programmet. Designen är enkel, minimalistisk - men långt ifrån unik. Det ser ut som mer eller andra typiska Windows-arbetsverktyg, och det är därför främst i huvudsak genom funktionalitet.

Det bör dock sägas att den enkla och igenkännliga designen innebär att du snabbt hittar de olika funktionerna, varhelst du förväntar dig att de ska vara. Detta resulterar i enkel användning och klarhet. Oavsett tekniskt konstruerad eller inte tekniskt kraftfull kan du snabbt hitta dig i Total Commander.

Det finns också begränsade möjligheter inom anpassad design, men det är möjligt. Bland annat knappsatsen kan anpassas så att endast de funktioner du använder mest visas.

Hela toppen knappen kan ändras och justeras. Som visas ovan kan du alltid ta bort knappar som du inte använder, till exempel kan det vara en anteckningsblock eller uppackningsfunktion.

Inte intresserad av ett paketavtal?

Total Commander är ett komplett paket med arbetsredskap och funktioner, men om duVill bara ha några funktioner och inte ett utökat sortiment, så här är några bra program för detta.

WinSCP är ett enkelt men ändå effektivt program för FTP. WinSCP fungerar som FTP gör i Total Commander, men WinSCP, som nämnts, kan inte annat än FTP. WinSCP är också indelad i två fönster, vilket gör det enkelt att flytta filer såväl som ta bort eller klistra in filer.

WinZip är det mest populära komprimeringsprogrammet någonsin, och det är för ganska bra skäl. Programmet fyller ingenting och är snabbt att ladda ner och packa upp filer. Dessutom är det ett av de få komprimeringsprogrammen som stöder en mängd olika filformat.

Slutsats

Om du arbetar med filer dagligen eller som en hobby, gör ett program som Total Commander liv livet mycket enklare och mycket effektivare. Det finns ingen gräns för hur många filer eller filer du kan flytta runt med. De många extrafunktionerna är bara ett stort plus, och ger slutligen en helt utvidgad applikation som kan hantera praktiskt taget alla uppgifter inom filer. Även om Total Commander har så många funktioner och alternativ, är programmet fortfarande snabbt att ladda ner och använda.

Total Commander mottar också frekventa uppdateringar, som främst är optimeringar, så programmet blir omedelbart bättre och bättre när tiden går. Det är också alltid trevligt att veta att utvecklaren bakom sin favoritprogramvara har ett intresse och en passion för att hålla sin programvara relevant i många år framöver. Total Commander fick sin första release tillbaka 1993, och sedan dess har den haft fantastisk framgång som den lyckats behålla.

Total Commander får därför en varm rekommendation från oss.

Download Total Commander 8.51a

Note:

Total Commander är gratis att använda men en irriterande påminnelse kommer störa dig tills att du registrerar.

Screenshots
Detaljerad information om Total Commander
Typ:
Shareware


Producent:
Christian Ghisler, C. Ghisler & Co.

Inkom datum:
21-01-2007
Plattform:
Windows

Storlek:
4.4 Mb

Uppdaterad datum:
07-09-2018
0