Program » Internet » Browsers

Torch Browser last ned
3 0 5484  

Torch Browser är en ny och social webbläsare som låter dig dela dina favoritintressen med dina vänner. Du kan ladda ner webbläsaren här på sidan gratis och på svenska.

Torch Browser körs med den kraftfulla Chromium -sökmotorn, vilket gör den lika snabb som Chrome och Firefox. Vi testade den här webbläsaren på vår Windows 7 -dator, där vi märkte särskilt hur mycket den fokuserar på sociala medier. Oavsett var du befinner dig på webben kommer du bara att vara ett klick bort från dina vänner med den här webbläsaren.

En annan sak är att den också har ett särskilt fokus på musik och spel, där de till och med ingår i webbläsaren och där båda sektionerna innehåller ett stort urval. Du har också möjlighet att använda den inbyggda torrenten, så att du snabbt och enkelt kan ladda ner olika saker.

En tredje sak är de många teman som webbläsaren har, där det stora utbudet av gratis teman helt klart drar åt rätt håll och kombinerat med den vackra moderna designen får du en riktigt cool webbläsare. Det har dock svårt att leva upp till ovanstående jättar eftersom det faktiskt inte finns så mycket annat som gör det unikt.

Download Torch Browser 33.0.0.7723
Screenshots
Detaljerad information om Torch Browser
Typ:
Freeware


Producent:
Torch media, Inc.

Inkom datum:
12-09-2014
Plattform:
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1

Storlek:
2.3 Mb

Uppdaterad datum:
04-10-2021
0