Program » Företag » Organisera

TodoChecker last ned
5 0 6271  

Ladda ner TodoChecker -arrangören gratis här

Det kan vara riktigt svårt att hålla reda på vardagen. De allra flesta av oss stressar runt från morgon till kväll med alldeles för många saker i våra händer. Hjärnan är ett kraftfullt instrument, men det har sina begränsningar; Plötsligt har något glömts bort.

För att minska stressen och göra en större vinst i din vardag kan det vara en bra idé att skapa mer struktur. Med ett program som TodoChecker har du ett verktyg som kan hjälpa dig med detta.

Gör detaljerade scheman under hela månaden

TodoChecker kan användas för att skapa scheman över din tid. Du kan planera hela din månad i programmet. Du kan ställa in tid för varje uppgift så att du vet när du ska börja och sluta. Programmet påminner dig också om det.

Du kan sortera dina uppgifter som "dagligen", "veckovis" och "månadsvis". På så sätt kan du hålla koll på kortsiktiga och långsiktiga uppgifter utan att tappa fokus.

Du kan också lägga till memon till dig själv. Det är ett bra sätt att spara information som kan hjälpa dig senare.

Programmet berättar också om en av dina uppgifter har gått ut. Det kan hända, du glömmer då och då. Sedan kan du kolla in TodoChecker och bli påmind om det så att du får det gjort ändå.

Du kan också lägga till dina egna kategorier så att du inte bara sorterar uppgifter efter tid, utan också efter deras karaktär. Är detta något du behöver göra för din hobby? Är detta något du behöver göra för ditt jobb? Eller något helt annat? Då är det också en bra idé att hålla reda på det.

Hur du vill ställa in allt är upp till dig. Du kan sitta ner en kväll med en kopp kaffe och planera hela månaden. Du kan också bara planera för nästa dag. Det är helt upp till dig hur programmet bäst kan tjäna dig.

En design utan hämningar

TodoChecker packar ingenting för dig. Det gör inte mycket för att låta dig glida in i det mjukt och säkert. När du startar programmet är du igång och har alla dess funktioner framför dig.

Det kan verka överväldigande vid första anblicken, men håll ut lite längre. För om du ger dig själv tid att titta runt lite, kommer du att se att allt är konfigurerat logiskt och med tanke på funktionalitet.

Om du fortfarande är i tvivel kan du dra nytta av en självstudie inbyggd i programmet. Det tar dig igenom grunderna så att du snabbt och säkert kan komma igång med det.

Ytterligare programvara

TodoChecker kan göra mycket för dig när du vill strukturera ditt vardagsliv. Men du kan göra mer om du vill. Till exempel genom att ladda ner BlueMail.

BlueMail är en e -postklient som kan synkronisera dina olika e -postadresser och göra dem tillgängliga för dig samtidigt. Om du vill läsa mer om eller ladda ner BlueMail kan det göras gratis här.

Slutsats

Om du letar efter mer struktur i din vardag rekommenderas TodoChekcer starkt. Det är gratis, relativt lätt att använda, och det kommer att ge dig en stor ökning av dina vinster och översikt.

Download TodoChecker 4.0.4
Screenshots
Detaljerad information om TodoChecker
Typ:
Freeware


Producent:
TodoChecker

Inkom datum:
13-11-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
0.7 Mb

0