Program » Företag » Organisera

Time Guru last ned
5 0 6187  

Öka arbetseffektiviteten med TimeGuru. TimeGuru kan användas gratis för upp till 10 användare.

Med TimeGuru är det extremt enkelt och tydligt att hålla reda på effektiviteten hos alla anställda. Allt du behöver göra är att ange olika information direkt på TimeGuru-webbplatsen. Naturligtvis kräver detta att du har ett konto, och om du inte har ett tar det bara några minuter att konfigurera.

I installationen måste du fylla i olika information som hjälper dig att få ut mesta möjliga av tjänsten.

Klarhet

Det allmänna temat för TimeGuru är tydlighet. De många funktionerna har en enkel men bekväm design. Vi kommer närmare funktionerna nedan, men i första hand tittar vi på hur TimeGuru har lyckats skapa en tjänst som gör att även de stora företagen enkelt och bekvämt kan hålla jämna steg med de anställdas arbete.

Oavsett funktion du tittar på har varje sektion en utmärkt design. Det är enkelt och tydligt att navigera i de olika tabellerna och statistiken. TimeGuru gör allt för en, så du behöver bara njuta av den lätt ätliga visuella presentationen av data.

Hur fungerar det?

Som tidigare nämnts har TimeGuru en mängd spännande funktioner som kompletterar varandra och resulterar i ett utmärkt verktyg.

Weekplan

I funktionen Veckonot får du en översikt över veckan i fråga. TimeGuru söker till och med efter de korrekta datumen som anges på enskilda dagar.

I veckoteckningen är det möjligt att lägga till olika information som kan krävas under de kommande dagarna.

Till exempel, om vill lägga till ett möte när som helst på dagen, då kommer du snabbt att upptäcka hur kort det tar. TimeGuru är otroligt interaktiv och du kan snabbt ta reda på hur du gör det. Om du håller på att arbeta med ett specifikt projekt kan du också tilldela det till mötesprojektet så att du enkelt kan hålla en översikt. Detta är särskilt användbart om du har flera projekt som körs.

Det är också möjligt att lägga till olika kostnadsregistreringar. Till exempel, om har lagt ut för dagens lunch för mötet, då kan du bifoga ditt kvitto och det totala beloppet. Slutligen kan du också lägga till en kommentar t.ex. lunch eller utflykt till frukost.

En av våra favoritfunktioner i veckobilden är körrekordet. Här väljer du helt enkelt den givna kunden och lägger till från och till adress. TimeGuru ser till att beräkna själva avståndet, och precis som i ovanstående verktyg kan du naturligtvis lägga till eventuella kommentarer.

tidslinje

Under en arbetsmånad kan du snabbt tappa reda på vad som har gjorts. Har du uppnått allt? Vad tog lång tid - eller kan du spendera mer tid på?

Tidslinjen i TimeGuru ger en bredare överblick över arbetet.

Det finns olika sorteringsalternativ i tidslinjen. Till exempel, om bara vill ha en tidslinje för körregistreringen, då måste du bara välja de andra registreringarna från. Det är också möjligt att välja specifika kunder, så att du kan se hur lång tid du spenderar på den valda kunden och åtminstone kan välja specifika perioder som tidslinjen ska förlängas över.

Det administrativa

För att TimeGuru ska fungera ordentligt krävs det naturligtvis tillräcklig administration. Med det sagt är det otroligt enkelt och enkelt att infoga nödvändig information.

När du skapar ett projekt måste du fylla i olika uppgifter. Det är inte nödvändigt att fylla i dem alla, men TimeGuru ber om det som behövs så att du är säkerser till att du inte glömmer att lägga till något viktigt.

Som nämnts är det möjligt att ansluta upp till 10 användare gratis i TimeGuru.

Användarskapning sker via e-post, och i princip måste du bara ange önskad användares e-postadress. Dessutom måste du välja hur länge den valda personen ska spendera, hur många timmar i veckan, eventuellt vilken avdelning personen tillhör - och om det finns funktioner som personen kan ändra.

Samma princip gäller för kunder.

översikt

När du är inloggad på TimeGuru möts du av ett knivskarpt gränssnitt.

Detta gränssnitt kallas cockpiten. här kan man enkelt se arbetsinsatsen. Cockpiten ger en övergripande översikt över projektmedlemmar, timmar, utlägg, körning etc.

Du kan också röra med olika statistik om du vill ha en visuell översikt.

Slutsats

För oss är TimeGuru ett helt viktigt verktyg för alla - oavsett om du är egenföretagare eller arbetar i ett större företag. Alla känner förmodligen känslan av att förlora arbetsplatsen, men med en tjänst som TimeGuru kan de snabbt hitta den igen.

TimeGuru är också förvånansvärt användarvänlig, så det tar inte många timmar att vänja sig till de olika funktionerna. TimeGuru är också webbläsarbaserad, så var du än är kan du alltid logga in och kontrollera om allt är som det ska vara. Det betyder också att du inte är begränsad av system- och hårdvarukrav.

Som glasyren på kakan är TimeGuru svensk utvecklad. Naturligtvis innebär detta att programmet finns på svenska, men också att om du äntligen skulle ha problem med programmet, så kan du enkelt, snabbt och säkert få tag på svensktalande support. Danmark finns överallt i världen för att leverera kvalitetsvaror, och TimeGuru är inget undantag.

TimeGuru får därför en varm rekommendation från oss.

Download Time Guru 1.0
Screenshots
Detaljerad information om Time Guru
Typ:
Freeware


Producent:
TimeGuru A/S

Inkom datum:
28-08-2019
Plattform:
Mac OS, iOS, Windows, Android, Tablet

Storlek:
0 Mb

0