Program » Datasäkerhet » Anti-Spyware

The Cleaner last ned
4 0 3055  

The Cleaner 2010 skyddar din dator mot skadlig kod. Download det gratis här.

Det är svårt att undvika skadlig kod om man har tillgång till Internet. I många fall märker man inte ens att man har fått Spyware/Adware/Trojaner (Samlingsnamn: Malware =skadlig kod), de ligger som små program i bakgrunden och har olika uppdrag i din dator. I bästa fall generar de felmeddelanden eller annan som du kan uppmärksamma. Kanske blir datorn långsam.

Andra stjäl information utan att du märker det. (Kreditkortsnummer, lösenord etc.). Få virus raderar filer på din dator men de finns. Kort sagt, skadlig kod är inget man vill ha in i datorn. Däremot vill man ha in program som hindrar malware. Det finns en hel del av dessa på marknaden och ett av de bästa är The Cleaner 2010. Den första versionen av The Cleaner, var det allra första programmet i sitt slag.

Det har nu funnits med i flera år och erfarenheten har gjort The Cleaner 2010 ett av de bästa, både proaktivt och för att ta bort malware. Det hittar malware som inte hittas av något annat program och kan varmt rekommenderas av oss på BraFiler.se

Download The Cleaner 9
Screenshots
Detaljerad information om The Cleaner
Typ:
Shareware


Producent:
MooSoft Development

Inkom datum:
01-05-2009
Plattform:
Windows 2K, XP, Vista & 7 (32bit og 64bit)

Storlek:
290 Mb

Uppdaterad datum:
18-04-2017
0