Program » Företag » SEO

TechSEO360 last ned
5 0 6144  

Ladda ner en gratis test av TechSEO360 här. Med det här programmet har det aldrig varit lättare att optimera webbplatser.

Optimering av en webbplats kan verka som en annars ganska komplicerad process, men med rätt verktyg är det helt klart.

Och TechSEO360 är bara det rätta verktyget. TechSEO360 är en webbplatsrobot som inte är begränsad till hur stor en webbplats är. Programmet kan samla information om SEO, länkar, omdirigeringar, titlar, duplicerade innehåll och mycket mer oavsett webbplatsens storlek. (I den fria versionen är du dock begränsad till webbplatser med högst 500 sidor.)

Hur fungerar det?

För att börja, skriv in den önskade webbplatsen, som du vill analysera.

Skanningshastigheten är givetvis beroende av storleken på en webbplats som man försöker skanna igenom. När detta är klart kan man börja analysdelen. Genom att navigera genom olika flikar kan du bli mycket klokare på innehållet på webbplatsen i fråga.

Det är också möjligt att göra en mer specifik analys av webbplatsens data och att utföra eventuell sökordsanalys.

I grunden bidrar funktionerna till ett tydligt tillvägagångssätt för analys av webbplatser och optimering. Även om du inte har den största tekniska kunskapen på detta område kan du enkelt få en översikt.

Erfaren utvecklare

TechSEO360 är förmodligen ett nytt verktyg, men utvecklaren har över 10 års erfarenhet av webmaster och SEO-verktyg. Webmaster och SEO kan vara relativt komplicerade att förstå om du inte har arbetat med det innan, men TechSEO360 gör det enklare.

Om du är ägare till en webbplats kan du använda TechSEO360 med stor fördel och därigenom bilda en översikt. Om du hamnar fast, kan du alltid använda det enkla guiderprogrammet, som du kan läsa med den här länken.

Om det fortfarande är för komplicerat, har TechSEO360 också varit vänlig nog att göra en video som visar hur man börjar med programmet. Videon är också på svenska och kan spelas på höger sida av anmälan.

Programmet är också utvecklat lokalt, nämligen i Viby. Det innebär att du måste hantera vissa problem, så du bör inte frukta möjliga kommunikationsproblem.

Försöksperiod och köpversion

Som nämnts är det en gratis provversion som kan hämtas från den här webbplatsen. Försöksperioden sträcker sig över 30 dagar, och under de 30 dagarna har du full tillgång till alla funktioner. När 30 dagar har löpt ut måste du ta ut en prenumeration. Priset är 100 US dollar per år vilket motsvarar drygt 660 kronor.

Jämfört med alternativa program med liknande egenskaper, är TechSEO360s pris vid låga slutet. Överraskande, det låga priset har dock uppenbarligen inte haft något inflytande på utvecklingen, eftersom man betalar mindre för en omedelbart bättre mjukvara.

Användarvänlighet och support

Trots att TechSEO360 är designad med användarvänlighet i åtanke, kan du ändå hamna fast. Lyckligtvis behöver du inte fastna länge, eftersom det finns gott om hjälp att ladda ner. Du kan skriva till TechSEO360-e-postadressen med olika problem, eller du kan ringa dem direkt inom acceptabla telefontider.

Design

Man skulle omedelbart tro att ett program med så många funktioner och funktioner skulle vara fullständigt oskäligt att använda, men det är inte fallet. Även om TechSEO360 är fylld med funktioner kan du enkelt navigera runt dem.

Det är kanske lite tråkigt att programmet först och främst är indelat i flikar, men det är också det bästa tillvägagångssättet. I alla fall är det svårt att föreställa sig hur man utformar ett program med så många funktioner annorlunda utan att det slutar se kaotiskt ut.

Slutsats

Vi är väl medvetna om att TechSEO360 är långt ifrån ett program som alla är intresserade av. Men programmet har säkert intresse för alla, eftersom man enkelt kan röra sig om de många funktionerna utan att ha den tekniska erfarenheten. Men det kräver självklart en anledning att göra detSlash, det beror på att det är långt ifrån någon som äger sin egen hemsida.

Det kan till exempel var en bra idé att utnyttja TechSEO360 om du inte har den stora kunskapen om SEO, eftersom du kanske bäst kan lära känna den genom att arbeta med det. Programmet är också utformat för både Windows och Mac.

I grund och botten träffar TechSEO360 omedelbart en relativt smal målgrupp, men den aktuella målgruppen kommer också utan tvekan att dra nytta av programmet.

För oss var TechSEO360 ett spel att dra nytta av, och vi tror att du kommer att ha samma glada upplevelse.

Download TechSEO360 1.0.7
Se TechSEO360 på video :
Screenshots
Detaljerad information om TechSEO360
Typ:
Trialware


Producent:
Microsystools

Inkom datum:
06-03-2019
Plattform:
Windows, Mac OS

Storlek:
44.3 Mb

0