Program » Internet » Browsers

SuperBrowse last ned
4 0 6015  

Alternativ webbläsare, med lite extra funktioner. SuperBrowse kan verkligen inte förbises, det är gratis och kan laddas ner här.

Navigera på internet är ett spännande äventyr. Det finns många webbplatser med olika teman, syften där du kan ladda ner, köpa och lära dig. Internet har blivit databasen där människan kan dra största möjliga information i människans historia.

Syftet är många och internet är en gåva. Men det kräver också först och främst en internetanslutning, och sedan behöver du en webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox. Det finns dock alternativ som är enklare och enklare att använda. Ett sådant alternativ är SuperBrowse.

Ta äventyr på Internet med SuperBrowse

SuperBrowse är en enkel och kompakt webbläsare som är helt dedikerad att söka på internet på det enklaste sättet. När webbläsaren öppnas möter du en skärm som frågar dig vad du vill söka och vart du vill åka. Skriv bara in den och tryck på sök.

Det tar dig vanligtvis till Google och ger dig de mest relevanta sökresultaten. Men det är naturligtvis också möjligt att manuellt navigera till önskad sida. Men om du inte är den mest professionella för datorer och Internet, så är det här en frihet.

Använd en bekväm FTP-klient

SuperBrowse har något som andra webbläsare inte använder idag (även Google Chrome-tillägg erbjuder det). Det är en FTP-klient. FTP är ett smart sätt att flytta filer från din dator till en server på Internet (till exempel om du arbetar med webbplatser etc.).

Det är trevligt att ha, eftersom det eliminerar behovet av en separat FTP-klient, eftersom du kan göra allt själv från webbläsaren. Så att arbeta med webbplatser är betydligt bättre än normalt.

För dem som vill ha en enkel och enkel webbläsare

SuperBrowse är inte alls en sofistikerad eller avancerad webbläsare. Det är huvudsakligen dedikerat till att bara söka på webben. Därför är den särskilt lämplig för personer med äldre kaliber som inte har samma erfarenhet av datorteknik som de nyare generationerna.

Det gör det enkelt att navigera runt på Internet utan stora problem och komplicerade funktioner. Med SuperBrowse kan alla njuta av internet, gamla och unga.

Enkel och tydlig design

SuperBrowse kan inte känna igen sig som Miss Universe när det gäller skönhet för webbläsare. Men det är inte skamligt heller, eftersom programmets användarvänliga inställning överväger det.

När webbläsaren öppnas möter du en fin låda som kan ta dig där du behöver vara. Överst har du din "verktygsfält". Verktygsfältet är din verktygsfält när du behöver använda webbläsaren. Verktygen kompletteras av stora och tydliga knappar som kan ta dig fram och tillbaka på sidorna, tillbaka på "hem" -sidan, göra bokmärken och hålla reda på dina nedladdningar.

Alternativ programvara

SuperBrowse är som en webbläsare skär djupt i benet. Därför kan man känna att man behöver något, med mer roligt och roligt om man är mer välbevandrad i datorer. Här kan Google Chrome vara ett självklart alternativ. Google Chrome är en av de mest moderna webbläsare på marknaden. Med sin förmåga att lägga till tillägg kan du lägga till många användbara saker till din webbläsarupplevelse. Google Chrome kan laddas ner gratis här .

Slutsats

SuperBrowse är en fin lille webbläsare för användning av dig som inte har de stora färdigheterna i IT. Det finns ingen skam i det, och med SuperBrowse kan du få foten i dörren på en enkel och lugn väg. Programmet kan därför endast rekommenderas.

Download SuperBrowse 2.1.0
Screenshots
Detaljerad information om SuperBrowse
Typ:
Freeware


Producent:
allMotti

Inkom datum:
27-07-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
2.22 Mb

Uppdaterad datum:
29-05-2019
0