Program » Internet » FTP Klienter

SQLBackupAndFTP last ned
5 0 6206  

Ladda ner en gratis provversion av SQLBackupAndFTP

SQLBackupAndFTP är ett absolut måste för alla företag och individer som arbetar och delar filer regelbundet.

Som namnet antyder är SQLBackupAndFTP både en säkerhetskopiering och ett FTP-delningsprogram. Det är otroligt enkelt att ansluta till en databas där du både kan dela och lagra dina mest känsliga filer. Programmet är väldigt inledande, så de flesta kan ta reda på hur man sätter upp sin databas på rätt sätt. Programmet kommer också med en kostnadsfri testperiod på 14 dagar, så att du till och med kan bedöma om det uppfyller dina behov tillräckligt.

Både för privat och företag

Som nämnts i inledningen är SQLBackupAndFTP utvecklad för både privata och företagsanvändare. Om du har en massa känsliga filer på din dator som privat kan det vara en bra idé att göra en säkerhetskopia av dem, så om allt går fel så är filerna i gott skick.

Man kan till exempel. välja att säkerhetskopiera en hel mapp på en gång. Allt du behöver göra är att hitta det för programmet. Dessutom finns det många bonusfunktioner, som låter dig ställa in automatiserade säkerhetskopior varje dag och radera automatiskt gamla säkerhetskopior så att din databas inte är fylld med onödiga och föråldrade filer.

Detta är särskilt användbart om du har filer som du värderar extra högt. Till exempel, om har många semesterbilder som du inte omedelbart kan återskapa, så det kan vara en bra idé att göra en säkerhetskopia av dem. De flesta företag har också vanligtvis filer som är värda att hålla sig på en säker plats.

SQLBackupAndFTP är inte heller begränsat av filformat, eftersom detta program kan säkerhetskopiera alla typer av filer. Från dokument till enorma bild- och videofiler. Detta gör programmet till ett uppenbart val när man prioriterar säkerhet och skydd av filer.

Ett hav av extrafunktioner

Även om SQLBackupAndFTP utstrålar enkelhet och användarvänlighet, rädsla inte. Programmet har också en mängd avancerade extrafunktioner som kan vara ganska roliga att röra med.

Det är möjligt att ställa in tillfälliga mappar, som är mappar som bara säkerhetskopieras under en begränsad tid. Detta är särskilt användbart om du ofta arbetar med stora projekt som kan kastas åt sidan efter ett tag. Dessutom är det möjligt att komprimera sina säkerhetskopior till zip-filer så att de fyller mindre. Detta innebär att det är betydligt snabbare att ladda ner och ladda upp säkerhetskopieringsfiler, och det ger också ett extra säkerhetselement, eftersom du kan välja att skapa ett lösenord för de komprimerade filerna. Om obehöriga personer av någon anledning tar tag i sina reservfiler kan de inte komma åt filerna eftersom de är lösenordsskyddade.

Även i komprimeringsinställningarna är det möjligt att anpassa funktionen. Bland annat Du kan välja om du vill komprimera filerna till.zip,.zip (7-zip-motor) eller.7z. Dessa extrafunktioner är bara ytterligare en indikation på hur väl utvecklat ett program vi har att göra med.

Extra hög säkerhetsnivå

Säkerhetskopiera ens filer ger ett enormt säkerhetselement i sig, men det räcker inte för SQLBackupAndFTP, vilket är ett extra alternativ som vi är oerhört imponerade av. Det är möjligt att ställa in proxyinställningar som gör att säkerhetskopieringen är nära helt anonym.

Det är möjligt att ställa in en proxy-anslutning för både säkerhetskopiering men också FTP. Detta kräver dock att du har en proxy-adress för att ladda upp filerna till. Det är i allmänhet ett lite mer komplicerat alternativ att röra med, men vad som helst, vi är glada att SQLBackupAndFTP har valt att lägga till det eftersom det höjer säkerhetsnivån lite extra.

Vad är FTP?

FTP är en förkortning av F ile T ransfer P rotocol och är en serverklient som var särskilt populär i mitten och slutet av 90-talet. Det betyder mer eller mindre att du har en plats där du kan placera dina filer, som du sedan kan ladda ner efter behov. Till exempel, om laddar ner ett program från vår webbplats, då garanteras programmet att vara på en FTP-klient. Detta innebär att du kan lagra enorma mängder filer utan att behöva oroa dig föraring; ens hårddisk.

FTP-klienter är populära bland företag, men kan också användas av privatpersoner som hanterar många och fullständiga filer. Med ett program som SQLBackupAndFTP görs en annars komplicerad process mycket enklare, eftersom användarvänlighet utan tvekan har varit i utvecklarens sinne.

En enkel och användarvänlig design

En av de stora fördelarna med SQLBackupAndFTP är att programmet har en otroligt användarvänlig och enkel design. Funktioner som annars är relativt komplicerade har blivit en bris att röra med, och de många funktionerna presenterar sig framför en i det fantastiska gränssnittet som programmet har.

Glasyren på kakan för oss är att programmet har några otroligt användarvänliga funktioner, men för oss nördar är det också möjligt att hitta mer avancerade funktioner som ger programmet en extra tand av professionalism.

Slutsats

Oavsett om du arbetar i ett företag eller sitter på hemmakontoret, bör säkerhetskopiering och skydd av dina filer alltid vara högsta prioritet. Med ett program som SQLBackupAndFTP har det aldrig varit enklare. Programmet har en mängd användarvänliga funktioner som är oerhört enkla att röra med. Det är lätt att ställa in säkerhetskopierings- och FTP-klienter, även om du inte är så tekniskt erfaren.

Om du värdesätter integritet och har känsliga filer som behöver lagring, är SQLBackupAndFTP utan tvekan värt ett försök. Som nämnts har programmet en kostnadsfri testperiod på 14 dagar, så det finns absolut ingen anledning att inte prova det.

Download SQLBackupAndFTP 12.2.9
Screenshots
Detaljerad information om SQLBackupAndFTP
Typ:
Trialware


Producent:
SQL

Inkom datum:
10-10-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
84.8 Mb

Uppdaterad datum:
21-10-2019
0