Program » Datasäkerhet » Anti-Spyware

Spybot Search and Destroy Free last ned
4 0 355  

Ladda ner gratis Spybot - Sök och förstör här och få en säker upplevelse på din dator.

Många har gradvis upplevt att deras dator attackerades av virus, skadlig kod, spionprogram eller något annat. Det är en väldigt obehaglig upplevelse, och det är därför en bra idé att förhindra det så att du inte kommer att träffas och först då förvärva ett antivirusprogram. Här är olyckan, och då måste du göra hela jobbet för att få bort det igen. Det kan också vara en dyr affärer om det är en av de värre du har attackerats. Sammantaget är det en bra idé om du väljer att ladda ner ett antivirusprogram direkt. Här rapporterar vi Spybot - Search & Destroy, och du kommer att få en förståelse för om det är programmet du behöver ladda ner till din dator. Det är alltid smart att bekanta dig med det program du vill ladda ner - så blir du inte helt överraskad av det du laddat ner. Det kommer också att göra det enklare för dig att komma igång med programmet och du behöver inte spendera för mycket tid själv sitta runt.

Gratis version

Du kan enkelt ladda ner Spybot gratis om du inte vill spendera pengar på det, till exempel om du inte ser problemet så stort. Du måste välja den fria versionen om du bara behöver ta bort skadlig kod eller om du vill att din dator ska skyddas genom att fasta din webbläsare. Det finns också möjligheter för dig som är mer erfarna med datorer, till exempel kan du arbeta med "autostart" som har olika alternativ om du vill ändra något. Du kommer även att kunna skanna enskilda filer och mappar om du inte behöver en fullständig genomsökning av din dator just nu. Speciellt för Spybot - Search & Destroy är det att du inte bara kan skanna filer och mappar som finns på din lokala drivrutin - du kan också skanna de som du har Internetdelning. Du kan också se fram emot att alltid kunna hjälpa till med dina problem om du bara skriver till leverantörens support via e-post.

Det finns därför många fördelar med att använda en gratis version av programmet. Du får fortfarande ett program som gör en stor sak för din dator.

Inköp av "Hem" -utgåvan

Spybot finns det också möjlighet att du kan köpa några andra utgåvor. Du kan göra det om du fortfarande vill ha lite mer än vad du kan få i en fri version. Till exempel, om du väljer att få versionen kallad "Hem". Här har du möjlighet att få skydd mot virus i de funktioner som finns i den fria versionen. När du köper "Hem" har du möjlighet att automatiskt skanna, så du behöver inte starta programmet själv, så det kan vara tider när du inte använder datorn. På så sätt genererar programmet mycket lite. Du får också tillgång till hjälp för att få din dator fixad om olyckan är ute. Du kan också se fram emot en dator som är immun mot olika virus, skadlig kod och spionprogram. Det kommer ibland att finnas uppdateringar när du får den här versionen. På det sättet kan du förvänta dig att du får ett program som ständigt blir bättre och bättre.

I grund och botten får du bättre skydd för din dator med en köpt version. Det är upp till dig hur mycket skydd du vill ha och hur viktigt det är för dig. Det kan finnas många anledningar till att välja en fri version istället.

Ease

Utvecklaren av programmet har haft användarvänlighet och tydlig design i åtanke när Spybot - Search & Destoy utvecklades. Startsidan ger dig en snabb överblick över vad du kan välja att göra. Dessa alternativ är också indelade i kategorier så att du enkelt kan hitta exakt vad du hade i åtanke. Det gör det också lätt för dig att sätta dig själv i programmet och dess funktioner även om du kanske inte har särskilda åtgärder i åtanke. Det är fortfarande en bra idé att veta var du ska gå, om det plötsligt är fel med datorn på grund av virus och spionprogram.

Andra antivirusprogram

Det finns många antivirusprogram gradvis, men det är verkligen inte alla är lika. Du kan naturligtvis gå till Spybots egen webbplats, som vi länkade med i en tidigare askivor, eftersom de har andra versioner, som vi inte har beskrivit här. Men du kan också kasta dig i några andra leverantörer. Generellt är konsumenterna verkligen glada över anti-virusprogrammet Anti Explorator. Det är också ett program som kan hjälpa dig att skanna och ta bort skadlig kod, virus och spionprogram. Detta är också gratis, så du behöver inte betala för det i dyra domar, vilket är en bonus för många.

Om du vill ha lite att välja mellan, har vi granskat många andra antivirusprogram, och du kan få reda på mer. Det kan du göra i kategorin Anti-Spyware. Här kan du hitta mycket inspiration för vilket antivirusprogram du ska välja i slutet och du kan vara klokare om du vill ändra din nuvarande.

Slutsats

Sammanfattningsvis är Spybot - Search & Destroy bra om du väljer att använda en fri version av programmet eller om du vill spendera lite pengar på det och få lite extra. Det kommer i slutändan att bero på vad du vill ha av det. Oavsett om du väljer att köpa eller använda den fria upplagan, kan du se fram emot användarvänligheten som designen ska göras. I allmänhet kan det här programmet enkelt följa alla andra tillgängliga antivirusalternativ. Det är den Windows-version som du hittar här på sidan. Om du använder Mac eller Linux-system hänvisar vi till vår breda säkerhetskategori. Du kommer säkert hitta ett säkerhetsprogram som kan möta dina behov oavsett vilket operativsystem du har.

Download Spybot Search and Destroy Free

Note:

Vi rekommenderar att du läser vår artikel om hur du gratis kan säkra din dator mot virus, spyware och hackers: Så säkrar du din dator, gratis!

Se Spybot Search and Destroy Free på video :
Screenshots
Detaljerad information om Spybot Search and Destroy Free
Typ:
Freeware


Producent:
Safer-Networking

Inkom datum:
18-02-2010
Plattform:
Windows

Storlek:
44.4 Mb

Uppdaterad datum:
15-09-2018
0