Program » Tweaks » Verktyg

SpeedyFox last ned
4 0 6207  

Med SpeedyFox kan du optimera applikationer som Skype, Google Chrome och Firefox för att göra dem ännu snabbare. Ladda ner det gratis här.

Med tiden saknar alla program helt naturligt. Ofta är det inte mycket att göra åt det, men i vissa fall beror det på att din applikations databas har blivit för fragmenterad. Detta är just lösningen för vissa program.

Med SpeedyFox-programmet kan du optimera applikationer som använder en SQLITE-databas för att göra dem snabbare och ladda mindre. Du kan ladda ner SpeedyFox här på webbplatsen gratis.

Så här

När du har laddat ner SpeedyFox är du redan nära mål. Programmet har bara en enda funktion och det är därför extremt enkelt att använda. Du väljer programmen från listan som du vill optimera och klickar sedan på optimeringsknappen så gör programmet resten åt dig.

Som kan ses ovan reduceras SQLITE-databaserna lite, medan du också kommer att upptäcka att programmet både startar snabbare och i allmänhet körs snabbare.

Dessa program stöds

Nedan finns en lista över program som SpeedyFox stöder och därför kan optimera.

Dessa är främst webbläsare för vilka applikationen är skräddarsydd, men den kan också hantera chattapplikationer som Skype och Viber. Du behöver dock inte undersöka för mycket om dina program fungerar med SpeedyFox. Öppna helt enkelt programmet och listan visar vilka program du har installerat som stöds av SpeedyFox.

Ease

Som nämnts är programmet mycket enkelt och enkelt. Det finns bara en funktion och därför lär du dig också mycket snabbt hur den fungerar. Men om du stöter på problem kan du alltid få hjälp från hjälpguiden på utvecklarwebbplatsen . Tyvärr är programmet inte installerat på svenska, men eftersom det bara är ett mycket enkelt program, bör språkbarriären inte vara det stora problemet.

När ska jag optimera?

Utvecklarna bakom programmet har rekommenderat att användare optimerar sina program varje vecka om man surfar mycket. Om du inte bläddrar mycket kan du bara optimera varannan vecka.

Slutsats

SpeedyFox är ett enkelt program som gör att användaren kan optimera ett antal program för att påskynda dem och ta mindre plats på användarens dator. Optimeringen tar bara några sekunder och det är superlätt att använda programmet.

Download SpeedyFox 2.0.27
Screenshots
Detaljerad information om SpeedyFox
Typ:
Freeware


Producent:
Crystal Idea

Inkom datum:
14-10-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
0,674 Mb

0