Program » Tweaks » Diagnosera

Speccy last ned
4 0 4498  

Gratis nedladdning av specialprogrammet här.

Idag vill majoriteten av alla datoranvändare uppenbarligen få datorn att fungera optimalt, eftersom det mesta har blivit en oumbärlig del av vardagen. Men hur håller du din dator snabbt och i gott skick? Det finns lyckligtvis ett mycket stort urval av idag

datorprogram och programvara som säkerställer att du kan uppnå detta. Ett program som kan vara det första steget mot en snabb och välfungerande dator är det smarta diagnostiska programmet Speccy.

Varför är diagnostiska program en nödvändighet?

Det finns olika typer av datorprogram på marknaden som kan bidra till att göra justeringar på din dator, vanligtvis utformade för att förbättra datorns funktioner enligt dina behov. Men innan du gör några justeringar på din dator är det viktigt att veta var felet är eller där det finns utrymme för förbättringar, så att du inte skadar datorn eller saktar ner den. Så om du upptäcker att dina datorer beter sig märkligt eller om du funderar på att investera i ny maskinvara som kan optimera datorn, kan nedladdning av ett diagnostiskt program som Speccy vara ett självklart alternativ för dig.

Vilka är fördelarna med diagnostikprogrammet Speccy?

Innan du bestämmer vilket diagnostikprogram du vill ladda ner är det en bra idé att få insikt i vilka funktioner det programmet har och om programmet med andra ord kan möta dina behov. Vanligtvis kan man via inställningar på egen dator få lite inblick i information om sin dator, men Speccy-programmet ger å andra sidan en djupare och detaljerad inblick i datorn, vilket kan vara till stor nytta för dig i flera situationer. I en situation där du vill köpa mer minne till din dator specificerar Speccy exakt vilken typ av RAM du använder, vilket kan göra inköp av nytt minne till din dator mycket enklare för dig.

Kort sagt, Speccy är ett litet men intelligent diagnostiskt program som kan ge dig detaljerad information och statistik om all hårdvara i din dator, inklusive Central Processing Unit (CPU), moderkort, Random Access Memory (RAM), grafikkort, hårdvara Diskar, optiska enheter och ljudsupport. Programmet visar också de enskilda komponenternas tillstånd, till exempel temperatur, varumärke, version, modell, drivrutin, fil, plats och kapacitet så att du snabbt kan få en översikt över eventuella problem med en eller flera komponenter. Innan du kan ladda ner ett program måste det naturligtvis vara kompatibelt med din dator. Speccy-programmet stöder datorer som kör Windows XP, Vista eller 7.

Nedan följer en översikt över hur en Speccy-data på din dator kan se ut.

Om du är intresserad av att läsa Speccy och dess funktioner kan du besöka leverantörens officiella hemsida genom att klicka här.

Användarvänlighet och uppdateringar

När du hämtar en ny applikation är det viktigt för många datoranvändare att det är lätt att navigera. Speccy är ett användarvänligt program där nybörjaren snabbt kan lära sig att navigera i programmets funktioner. En annan fördel med programmet är att den uppdateras automatiskt, vilket är till stor nytta för dig, eftersom det bidrar till att förbättra användarens användarvänlighet.

Tillägg till Speccy-programmet

Efter att ha laddat ner ett diagnostikprogram är det nästa steg i optimeringen av din dator ofta installationen av ett optimeringsverktyg som syftar till att städa upp datorn och påskynda den. Om diagnostikprogrammet Speccy har fångat ditt intresse kommer CC Cleaner optimizer sannolikt också att falla i din smak, eftersom utvecklaren bakom de två programmen är densamma. Speccy kommer att diagnostisera eventuella problem i din dator som CC Cleaner kan hjälpa till att lösa. Med en kombination av de två programmen är du ett steg närmare en snabbare dator. CC Cleaner-programmet är också gratis och du är intresserad av att läsa CC Cleaner optimeringsprogram, läs vår översyn av programmet här.

Allternativa program för speccy

Innan du laddar ner en ny applikation till datorn är det Alltid en bra idé att göra grundlig forskning så att du är säker på att ladda ner ett program som uppfyller alla dina behov och önskemål. Det finns olika diagnostiska program tillgängliga på marknaden, och det är svårt att hitta huvud och svans i vilket program att välja. Ett exempel på ett alternativ till Speccy-programvaran är hårddiskinspektionen. Med det här programmet får du ett verktyg som effektivt kan styra hårddiskens tillstånd. Programmet stöder både Windows 2000, 2003, XP, Vista och Windows 7. Det är dock viktigt att betona att Speccy är freeware medan Hard Drive Inspector är shareware. Ett annat alternativ för Speccy är Windows 7 Manager-applikationen. Med det här programmet får du ett diagnostikprogram som är ett Allt-i-ett-verktyg och innehåller mer än 40 olika verktyg. Med andra ord kan Windows 7 Manager-programmet både optimera, justera och städa upp datorn. Därför finns det olika diagnostiska program på marknaden och det är viktigt att du tar dig tid att göra rätt forskning så att du i slutändan kommer att dra full nytta av det program du väljer att ladda ner.

Om du är intresserad av att läsa fler recensioner av olika diagnostiska program, vänligen klicka här där vi har samlat ett antal populära program på marknaden.

Slutsats

Slutligen kommer vi att sammanfatta varför Speccy-mjukvaran kan vara relevant för nedladdning för dig. Speccy är ett litet program som inte fyller mycket på din dator. Programmet är ett formidabelt verktyg som ger dig en djup insikt om vad som finns i din dator. Programmet ger dig en startpunkt som kan göra framtida beslut om eventuella anpassningar till din dator lite enklare. Om du äger en dator med ett Windows-operativsystem är Speccy definitivt ett program för dig. Sammantaget är Speccy ett verktyg för din dator, eftersom vi ger en varm rekommendation.

Download Speccy
Screenshots
Detaljerad information om Speccy
Typ:
Freeware


Producent:
Piriform Ltd

Inkom datum:
17-09-2011
Plattform:
Windows

Storlek:
6.56 Mb

Uppdaterad datum:
12-12-2018
0