Program » Internet » Spamfilter

Spamihilator last ned
5 0 5486  

Här kan du ladda ner Spamihilator gratis, vilket effektivt styr alla dina spam-e-postmeddelanden. Och då är det gratis att använda.

Spamihilator är en av tidens stora hit i anti-spam, både med användare och mjukvarukunskaper. Och med god anledning. Det utnyttjar det nya Bayesian-filtret som automatiskt utvecklar en förståelse för vad spam-mails är och reglerna för den berömda brittiska matematikern Thomas Bayes som hjälper till att beräkna sannolikheten för att ett e-postmeddelande innehåller spam.

Detta minskar risken för fel sortering och effektiviteten är enorm. Dessutom kan du lära dig Spamihilators nya regler, så det fungerar ännu bättre för dig.

Dessutom innehåller Spamihilator Spam Word Filter som söker efter kända sökord. Anpassade ord och ordinarie uttryck kan läggas till. Dessutom innehåller Spamihilator följande: Länkfilter, DCC-filter och Regelfilter. Allt kan konfigureras enligt dina personliga behov.

Använd träningsområdet för att ytterligare förbättra Spamihilator Spam Recognition eller installera plugins som lägger till fler filter eller andra användbara funktioner i programmet.

Programmet fungerar med nästan alla e-postklienter, till exempel Outlook, Mozilla Thunderbird, Eudora, IncrediMail, Pegasus Mail, Phoenix Mail, Opera, etc.

Download Spamihilator 1.6
Screenshots
Detaljerad information om Spamihilator
Typ:
Freeware


Producent:
Michel Krämer

Inkom datum:
18-09-2014
Plattform:
Windows 2000/XP/2003/Vista/7/8

Storlek:
2 Mb

Uppdaterad datum:
10-03-2017
0