Program » Internet » Spamfilter

SPAMfighter last ned
1 0 877  

SPAMfighter är en gratis plugin till Microsoft Outlook och Outlook Express som blockerar spam.

SPAMfighter är ett program utvecklat i samarbete med Microsoft för att bekämpa skräppost via e-post. Programmet stöder Microsoft Outlook, Microsoft Outlook Express, Windows Mail, Windows Live Mail och Mozilla Thunderbird.

Programmet kan laddas ner här i gratis standardversion.

Skräppost tas bort automatiskt

Programmet är utformat för att hålla fientliga hot och skräppost borta från din e-post. Därför kastar den automatiskt dessa typer av e-postmeddelanden i skräppostmappen.

Om du använder ett av e-postprogrammen för support kan du därför använda SPAMfighter om du vill vara säker när du kontrollerar e-postmeddelanden. Om du inte är användare av något av programmen kan du ladda ner dem via SPAMfighter, där du också kan använda din befintliga e-postadress, till exempel en Gmail eller Hotmail.

Fullständigt skydd

Förutom effektiv skräppostfiltrering är du också skyddad mot phishing, identitetsstöld och e-postbedrägeri. Programmet gör allt för dig, så du behöver inte ta itu med problemen själv. Naturligtvis tillåter SPAMfighter dig också att manuellt blockera domäner och personer från vilka du inte vill ta emot e-postmeddelanden och förfrågningar.

Uppgradera och få fler funktioner

Som nämnts är detta standardversionen av SPAMfighter, som du kan ladda ner gratis här. Men om du vill ha fler funktioner i programmet kan du också uppgradera till SPAMfighter Pro, där du får mycket fler fördelar.

Här är ett antal fördelar, inklusive det faktum att SPAMfighter Pro ger dig tillgång till att använda SPAMfighter i ditt företag, samt gratis telefonsupport. Du får också ett antal extrafunktioner som gör filtrering av skräppost ännu effektivare. Med SPAMfighter Pro kan du bland annat filtrera e-postmeddelanden baserat på det språk som används i posten.

Ease

Programmet är relativt enkelt att använda. Så snart du har installerat det och lagt till din e-post, som nämnts ovan, gör SPAMfighter resten själv. Det är enkelt att navigera genom de olika menyerna och anpassa inställningarna.

När programmet installeras väljer du svenska som språk från menyn. Rota inte med svåra översättningar.

Uppdateringar

SPAMfighter utvecklades i samarbete med Microsoft, vilket naturligtvis innebär att programmet måste kunna hantera den senaste tekniken och programvaran. Därför måste SPAMfighter också uppdateras ofta så att din säkerhet kan vara högst upp. Dessa Uppdateringar sker automatiskt i bakgrunden när du sätter på datorn, så du behöver inte spendera onödig tid på att uppdatera programmet. Således har du alltid den senaste SPAMfighter-antispam-programvaran.

Alternativ

Naturligtvis är SPAMfighter inte det enda programmet på marknaden som effektivt kan bekämpa skräppost. Du hittar den kompletta listan över alla anti-spam-program som du kan ladda ner gratis här genom att följa den här länken. Där hittar du programmet Bullguard Spamfilter samt det mycket populära MailWasher Pro. Båda programmen är värda att ta en titt på innan du bestämmer vilket program som är bäst för dig och dina behov.

Slutsats

Detta program låter dig bekämpa spam helt automatiskt utan att behöva röra ett finger. Programmet är enkelt att installera och skonfigureras, och så snart du har anslutit din e-post görs spamfiltrering automatiskt. Programmet är utvecklat i samarbete med Microsoft och utvecklas därför också för deras e-postklienter. Den version som du kan ladda ner här är den gratis standardversionen av programmet, där du får en hel del spamfiltreringsfunktioner samt gratisUppdateringar och effektivt skydd. Du kan dock också uppgradera till Pro-versionen och komma åt ännu fler funktioner och Alternativ. Programmet är på svenska, så du kan alltid förstå processen medan du inte behöver snubbla och svär utländska ord.

Download SPAMfighter 7.6.90.0

Note:

A better verison (pro) costs money, alot of disadvantages in the free version

Screenshots
Detaljerad information om SPAMfighter
Typ:
Trialware


Producent:
SPAMfighter

Inkom datum:
19-05-2007
Plattform:
Windows Vista, 7 & 8

Storlek:
2.5 Mb

Uppdaterad datum:
29-08-2019
0