Program » Företag » Ordbehandling

Soda PDF last ned
5 0 5532  

Soda PDF är en PDF-editor som ger dig många verktyg för att redigera, skapa och öppna PDF-filer. Du kan ladda ner en kostnadsfri provning av programmet nedan.

Vi har testat Soda PDF på vår Windows 10-dator, där vi inte hittade några fel. Å andra sidan blev vi mycket förvånad över vad detta program verkligen har att erbjuda.

Programmet har många funktioner som kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PDF-filer, t.ex.: redigeringsverktyg (märke, penna och bokmärken), konverterare, molnfunktion och verktyg för att slå samman och separera sidor. Dessutom kan du läsa E-böcker i programmet och lägga till en 3D-effekt när du byter sida.

Soda PDF är en cool applikation där design och funktionalitet möts. Programmet har ett bra gränssnitt som alla användare kan hantera. Dessutom är det ett nöje att använda eftersom programmet inte använder mycket utrymme på datorn när den körs. Sammantaget kan vi säga att detta klart är ett av de bästa PDF-programmen vi har sett och det blir snabbt ditt favorit PDF-program.

Download Soda PDF 2018
Screenshots
Detaljerad information om Soda PDF
Typ:
Freeware


Producent:
LULU Software™

Inkom datum:
14-11-2014
Plattform:
Windows XP, Vista, 7, 8 & 10

Storlek:
9.9 Mb

Uppdaterad datum:
15-02-2019
0