Program » Multimedia » Mediaspelare

SMPlayer last ned
5 0 3386  

SMPlayer är en open source-mediaspelare, som är gratis att använda.

Det finns många multimediaspelare på marknaden, men få ger dig så många Alternativ som SMPlayer gör. Spelare kan spela praktiskt taget vilket video- och ljudformat som helst utan att installera plugins och mer.

Spelaren blixtsnabbt och kommer ihåg inställningarna för alla dina filer. Detta gör att du kan avsluta en video- eller ljudfil och fortsätta från samma plats nästa gång du öppnar den i SMPlayer igen. Detsamma gäller för ljudinställningar och alla undertexter du kan ha lagt till.

MPlayers användargränssnitt

Som namnet också indikerar är SMPlayer mycket lik den prisbelönta och hyllade multimediaspelaren MPlayer. SMPlayer är byggt på MPlayers användargränssnitt och uppspelningsmotor.

Således är allt att hitta var det brukar vara om du är van vid MPlayer, medan SMPlayer dessutom lägger till ett antal nya funktioner och Alternativ som du inte får med MPlayer.

Stöder YouTube

En av funktionerna som följer med SMPlayer är förmågan att spela Youtube-videor i programmet. Du kan sedan titta på Youtube-videor i din egen multimediaspelare, medan du med mpv + youtube-dl-plugin också kan spela Youtube Live Streams direkt i din SMPlayer.

Skräddarsy din upplevelse

Naturligtvis finns det många inställningsAlternativ i programmet som du fritt kan justera och ändra för att passa dina krav och behov perfekt. Du kan justera i alla audiovisuella aspekter, samtidigt som du ändrar programmets design.

I gränssnittsmenyn hittar du ett antal olika teman att välja mellan, medan det också är upp till dig hur de olika knapparna och illustrationerna ska se ut. Detta gör att du kan ändra utseendet på programmet om du vill prova något nytt över tid, eller helt enkelt vill lägga till din personliga touch till spelaren.

Hitta undertexter till dina filmer

När du har en film på din dator och vill titta på den, som svensker, kan undertexter ofta vara trevliga att ha. Dessa kan ofta hittas på internet, varefter du måste ange och koppla ihop dem med din videofil. Men detta problem hoppas över i SMPlayer, där du kan söka efter undertexter direkt i programmet och sedan länka dem till videofilen som du har öppnat. Det är därför mycket enklare och sparar mycket tid och samtidigt säkerställer att undertextsfilen som du laddar ner inte är skadlig för din dator eftersom den är godkänd av SMPlayer.

Open Source

SMPlayer är ett öppen källkodsprojekt, vilket innebär att programmets kod är fritt tillgänglig så att alla kan vidareutveckla programmet. Således förbättras programmet ständigt, utan att kosta användare ett öre.

Alternativ

Det finns många multimediaspelare på marknaden, och även om SMPlayer definitivt är bland de bästa, kanske du vill titta på några av programmets konkurrenter innan du bestämmer vilken spelare som är bäst för dig. Världens mest populära mediaspelare heter VLC Media Player och kan också laddas ner gratis, medan du också kan titta på Apples QuickTime Player , som också är otroligt välutvecklad. Dessa två och många fler spelare kan du ladda ner och läsa mycket mer om genom att följa den här länken .

Slutsats

SMPlayer är byggt på grunden av den prisbelönta multimediaspelaren MPlayer, vilket innebär att du får spela ljud- och videofiler i absolut toppklass. Praktiskt taget alla ljud- och videoformat stöds, medan du också kan hitta undertexter för dina filmer i programmet. Användargränssnittet är enkeltoch modernt, och du kan ändra utseendet du väljer i gränssnittsmenyn med en mängd olika teman att välja mellan.

Download SMPlayer 1.1.1

Note:

Detta är alltså SMPlayer som är en grafisk version av MPlayer för Windows. MPlayer är textbaserat medan SMPlayer har ett grafiskt användargränssnitt (GUI).

Se SMPlayer på video :
Screenshots
Detaljerad information om SMPlayer
Typ:
Freeware


Producent:
MPlayer Team

Inkom datum:
20-12-2009
Plattform:
Windows 2000/XP/Vista/7

Storlek:
14.0 Mb

Uppdaterad datum:
30-09-2019
0