Program » Verktyg & Diverse » Lotterioptimering

Smart Game Booster (engelska) last ned
5 0 6171  

Ladda ner Smart Game Booster gratis här

Det kan vara extremt frustrerande om ens dataspel inte är helt optimalt. Ett hakigt spel kan få dig att kasta tangentbordet och musen genom vardagsrummet, men lyckligtvis finns det användarvänlig programvara som kan optimera ditt datorspel utan att behöva investera stora summor pengar i hårdvara.

Smart Game Booster är en fri programvara som automatiskt kan gå in och förbättra datorns prestanda. Det kräver ingen större teknisk erfarenhet, eftersom programmet generellt har en ganska användarvänlig design.

Gör speloptimering en bris

Den största fördelen med Smart Game Booster är utan tvekan att denna programvara kan optimera sina spel ganska smärtfritt. Allt du behöver göra är att hitta spelet du vill ha optimerad.

Om du har spel installerat, försöker Smart Game Booster att hitta dem automatiskt, så du behöver inte göra det manuellt. Men den manuella processen är ganska smärtfri, som är Drag och släpp-funktionen, vilket gör det klart och enkelt.

Konfigurationer till perfektionisterna

Om du är lite mer tekniskt erfaren, har du möjlighet att konfigurera i inställningarna. Om Smart Game Booster t.ex. Att stänga ett specifikt program som du vill vara öppen är var du går in och byter den.

Det är lätt att anpassa konfigurationen så att dina favoritprogram förbli öppna när du vill optimera prestanda. Det är dock inte rekommenderat att ändra för mycket i den här funktionen, eftersom Smart Game Booster i allmänhet inte stänger program om de inte påtagligt påverkar datorns prestanda.

Överraskande många extrafunktioner

Vi har kommit fram till att Smart Game Booster fungerar optimalt om du vill optimera datorns prestanda. Men programmet har några överraskande och välkomna extrafunktioner, vilket för oss bara är ett stort plus.

Ytterligare funktioner inkluderar en tydlig överblick och datatabell och liknande hårdvaruutveckling, en drivrutinsuppdateringsfunktion och PC-diagnostik, systemjusteringar och diskdefragmenteringsalternativ.

De enskilda extrafunktionerna och tjänsterna fungerar alla oklanderligt, och de är säkert inte utvecklade på bekostnad av Smart Game Booster huvudfunktion. Allt fungerar som det borde. Det bästa med de extra funktionerna som ingår är att de utan tvekan läggs till eftersom de kan bidra till att förbättra datorns prestanda.

Om, till exempel, har inte försiktigt uppdaterat grafikkortsdrivrutinen så att du med stor sannolikhet inte kommer att få bästa möjliga prestanda utifrån ditt grafikkort. Tack vare Smart Game Boosters ingår drivrutinsuppdatering för att se till att det inte är fallet.

Den enkla designen

Smart Game Booster har en minimalistisk design. De flesta funktionerna är uppdelade i typiska flikar. Det gör det enkelt att navigera runt programmet, och därför förbiser du inte några av de många spännande funktionerna. Den enkla designen betyder också att användarvänlighet är toppklass. Oavsett hur mycket teknisk erfarenhet du har kan du njuta av Smart Game Booster.

Slutsats

Game optimizers är inget nytt, men Smart Game Booster lyckas fortfarande skilja sig från de andra. Programmet är blixtsnabbt och otroligt användarvänligt, och de många välutvecklade extrafunktionerna är utan tvekan slutgiltiga.

Om du vill ha en förbättrad spelupplevelse i ett favoritspel är Smart Game Booster förmodligen det bästa valet. Programmet förbättrades vår FPS (bilder per sekund) med 10-15 i genomsnitt, vilket är otroligt imponerande.

Download Smart Game Booster (engelska) 4.1
Screenshots
Detaljerad information om Smart Game Booster (engelska)
Typ:
Freeware


Producent:
Smart Game Booster

Inkom datum:
17-07-2019
Plattform:
Windows XP/Vista/7/8/10

Storlek:
18.64 Mb

0