Program » Apple » Mac

Sketch til Mac last ned
5 0 5499  

Om du älskar grafisk design och din Mac, försök Sketch, vilket är ett program som kan skapa vektorer och mer. Du kan ladda ner ett urval av programmet nedan.

Skiss är ett av de vektorritningsprogram som du inte vill göra om du arbetar med olika grafiska mönster. Programmet kan göra massor av olika vektorformer - både organiska och geometriska.

Programmet innehåller en hel del funktioner som kan skapa symboler för appar, kopiera från formulär på webbplatser och andra program, samt en mängd olika färger och stilar.

Ett av programmets stora krafter är stora projekt där du har många vektorer som du behöver hålla reda på samtidigt, och programmet delar skikten i mappar så att du enkelt kan navigera mellan dem. Dessutom hittar du också många Photoshop-funktioner som gör att du kan anpassa olika delar av programmet. Möjligheterna för detta program är nästan oändliga så att du borde ta en titt på deras sida.

Skiss har blivit en av de föredragna applikationerna för att skapa vektorer, men används också ofta för att designa appar och webbsidor, eftersom det är ett mycket organiserat program med ett djärvt gränssnitt. Programmet kan dock vara för avancerat eftersom många funktioner kräver viss kunskap om bild- och ordbehandlingsprogram.

Vi kan definitivt rekommendera Sketch, eftersom du får oerhört stort värde medan du kan se dina mönster på din Iphone och Ipad, vilket gör det enkelt att få en överblick över deras design. Vi rekommenderar också att du läser den här guiden om du är osäker på hur du använder programmet.

Download Sketch til Mac 3.1
Screenshots
Detaljerad information om Sketch til Mac
Typ:
Freeware


Producent:
Bohemian Coding

Inkom datum:
03-10-2014
Plattform:
Mac OS X 10.8 &10.9

Storlek:
23.1 Mb

Uppdaterad datum:
11-11-2014
0