Program » Tweaks » Optimeringar

Signo last ned
5 0 4361  

Signo låter dig skapa smarta genvägar för de flesta applikationer och Windows-funktioner. Det kräver att du går igenom ca. tio steg för att skapa genvägen, men i gengäld sparar du otaliga musklick i framtiden.

Signo-programmet löser ett problem som du förmodligen inte vet att du har. Men när du har försökt programmet kan du inte snabbt leva utan det. Det sparar mycket tid och onödiga musklick. I programmet kan du skapa tangentbordsgenvägar för alla typer av funktioner och program. Det tar bara några sekunder att skapa en genväg, och då sparar du tid och klickar för alltid.

Så här skapar du en tangentbordsgenväg, så när du trycker på Ctrl + Alt + mellanslag öppnas Googles webbplats. Med det här kan du om några sekunder söka efter allt du vill utan att behöva öppna en webbläsare först och klicka sedan på Googles webbplats manuellt.

De olika åtgärderna

En handling som den ovan beskrivna tillhör Signos Open actions. Förutom den här kategorin finns det också ett antal andra handlingskategorier där du kan skapa genvägar till mycket annat. Det finns till exempel en startkategori där du kan skapa genvägar för att öppna de olika programmen du har installerat på din dator. En annan kategori är Grab-kategorin, där du kan göra genvägar för att "fånga" saker på skärmen. Programmet gör det också möjligt att ta skärmdumpar på andra sätt än de som är förinställda på Windows.

Ease

När du har laddat ner och installerat Signo kan det vara lite svårt att hitta programmet. Det finns en ikon på din dator, men när du trycker på det verkar vid första anblicken att programmet inte öppnas. Detta beror på att Signo fungerar i bakgrunden. Fönstret som öppnade i det första segmentet är inställningsfönstret. Detta är bara öppet när du väljer att öppna det och dess funktion är att skapa och redigera genvägarna. Hur du öppnar den är att hitta den i det nedre högra hörnet av ikonerna som symboliserar program som körs på datorns bakgrund. Du ser detta nedan.

Tillgänglighet

Programmet är utformat uteslutande för Windows-användare och därför kan du inte använda det om du är en Mac eller Linux-användare.

Slutsats

Signo är ett bra program som gör livet mycket enklare för dem som inte vill spendera onödig tid. Programmet kan skapa tangentbordsgenvägar som kan göra allt från att öppna specifika webbsidor för att öppna ett program på din dator. Det tar bara några sekunder att skapa en genväg, och då kommer du för alltid att spara dyrbar tid varje dag.

Download Signo 1.5
Screenshots
Detaljerad information om Signo
Typ:
Freeware


Producent:
Kerkia

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Windows XP, Vista & 7

Storlek:
2.67 Mb

Uppdaterad datum:
12-04-2019
0