Program » Datasäkerhet » Privatlivet

ShutUp10 last ned
5 0 6149  

Ladda ner ShutUp10 integritetsprogram gratis här.

ShutUp10 är ett smart litet program som kan hjälpa till att se till att dina personuppgifter inte finns i fela händer.

Windows 10 är det mest populära operativsystemet, vilket bland annat beror på att alternativen är relativt dåliga. Linux och Mac är bra konkurrenter, men Windows 10 har en erkännandefaktor som är svår att överträffa. De flesta människor är bekanta med Windows 10 och det är svårt att spola med funktionaliteten hos ett styrsystem. Dessutom är de flesta program och spel utformade för Windows 10 medan Linux och Mac är begränsade. De flesta av oss använder Windows 10 utan mycket tankar om det, men det har visat sig att Windows 10 samlar in några data som du kanske inte har förväntat dig.

Rätten till integritet

Windows 10 delar din privata data med Microsoft och vissa program som är förinstallerade på systemet.

Med ShutUp10 har du möjlighet att blockera allt som Windows 10 vill samla. Programmet har automatiskt hittat områden som Windows 10 använder för att dela olika data, och du behöver bara navigera lite runt programmet och du behöver inte hitta hoten själv. Om du vill inaktivera en given funktion måste du bara trycka på knappen, vilket också kan ses ovan. När du aktiverar / avaktiverar en funktion för första gången, rekommenderar ShutUp10 att du skapar en systemåterställningspunkt. Vi kan bara rekommendera detta, eftersom det kan finnas komplikationer och nackdelar i ett styrsystem. Det här är emellertid inte något som vi har upplevt, men det är därför fortfarande en bra idé att fortsätta.

Alla kan få reda på det

Som sagt har ShutUp10 en otroligt enkel design som de flesta kan ta reda på, oavsett hur mycket teknisk erfarenhet de har.

Ovanstående bilder visar att du har en rekommenderad sektion till höger om programmet. Det här avsnittet innehåller antingen ja, nej eller begränsat, vilket indikerar om det rekommenderas att de aktuella funktionerna slås på eller av. Detta bidrar till det faktum att de flesta kan ta reda på om det är funktioner som man bör vara medveten om eller inte.

På fliken Åtgärder är det möjligt att välja alla rekommenderade funktioner samtidigt. Det innebär att du snabbt kan få optimal säkerhet för ens privata data utan att behöva lägga mycket ansträngning i den.

Design och användbarhet

Som bilderna och videoklippen illustrerar, har ShutUp10 en otroligt enkel design. Faktum är att programmet är så enkelt att du inte ens behöver installera det. När du har laddat ner det måste du bara öppna filen. Den enkla konstruktionen består huvudsakligen av flikar som du enkelt har tillgång till. Eftersom designen är så enkel betyder det också att de allra flesta kan använda programmet. Funktionerna ligger precis där du förväntar dig dem. ShutUp10 är också väldigt vägledande eftersom det skulle hjälpa till på väg så att du kan se till att du väljer att slå på eller av de rätta funktionerna.

Det kan vara farligt att röra med Windows 10-data, men ShutUp10 har gjort det säkert, eftersom du alltid är ombedd om du inte vill skapa en ny återställningsplats. Det innebär att även om du gör en komplett röra i operativsystemet, har du fortfarande möjlighet att gå tillbaka och åtgärda felet.

Slutsats

Sekretessprogram växer i konsumenternas intresse, och det är av god anledning. De flesta användare har blivit medvetna om hur mycket data som lämnas när man använder en dator. Skandaler om integritetsdata har givetvis också bidragit till detta, eftersom man därmed börjar undersöka vad det verkligen är som man lämnar bakom sig.

Även om Windows 10 är så populär en kontrollröst delar den data med Microsoft och applikationer, och om du inte är medveten om det kan du riskera att utnyttjas. Med ShutUp10 kan du stoppa delningen eftersom programmet helt blockerar alla former av delning. ShutUp10 är lätt att använda, och även om du inte har den stora tekniska erfarenheten kan du stoppa Windows 10 att utnyttja och dela med sig av data.

Download ShutUp10 1.6.1401
Se ShutUp10 på video :
Screenshots
Detaljerad information om ShutUp10
Typ:
Freeware


Producent:
O&O Software

Inkom datum:
15-04-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
0.8 Mb

0