Program » Företag » Organisera

Series Organizer last ned
4 0 6012  

Håll reda på alla dina favoritserier med Serie Organizer. Programmet är gratis och kan laddas ner här.

Missa aldrig nya episoder av din favoritserie med serieringsprogrammet. Du lägger till alla dina favoritserier, och du får ett meddelande så snart ett nytt avsnitt finns tillgängligt. Efter att du har lagt till din favoritserie använder Series Organizer RSS Feed, som uppdateras via IMDBs databas. Programmet har flera språkalternativ, men inte en på svenska. Programmet är för närvarande endast för Windows-system.

Vi lever i en guldålder med tv-program, och det kan vara svårt att hålla koll på dem alla. Serie Arrangör organiserar dem alla och meddelar dig när de senaste delarna är tillgängliga. På så sätt behöver du inte kolla in olika strömmande tjänster. Speciellt under säsongstörningar kan du enkelt glömma vilken serie du vill se nästa gång. Som vi ofta hittar nya serier att hålla koll på medan vi är glada. Om du har slutat helt, kan du också kolla in de mest populära serierna och låta dig inspireras av dem.

Serie Arrangör är ett enkelt program och inte lätt att komma in, det hjälper dig aldrig att sitta i soffan och spendera tid att räkna ut vad man ska se.

Download Series Organizer 4.4.0.1
Screenshots
Detaljerad information om Series Organizer
Typ:
Freeware


Producent:
LastDay Software

Inkom datum:
25-07-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
1.63 Mb

0