Program » Tweaks » Verktyg

See Sharp last ned
5 0 5354  

Förbättra läsbarheten på din skärm med See Sharp, verktyget är helt gratis och kan downloadas här.

Har du svaga ögon när det gäller att läsa och se saker på din dator? Då See Sharp kan vara det perfekta programmet för dig. Programmet förstorar allt du håller musen över, vilket gör det lätt att läsa av användaren.

Programmet är självklart utformat för att hjälpa synskadade men kan också enkelt vara ett användbart verktyg för andra som helt enkelt vill förstora delar av skärmen en gång i taget. Du klickar bara på programmets ikon när du vill använda den medan du bara stänger av den när du inte längre behöver den. Programmet är också helt gratis att ladda ner här på webbplatsen, och det är därför varmt rekommenderat att prova programmet för att se om det är för dig.

Mycket användarvänlig

Självklart, när du använder See Sharp, upptar cirkeln ett litet utrymme på din skärm. Detta kan lätt bli frustrerande om det täcker något du vill se. Därför har utvecklarna bakom programmet gjort det enkelt att flytta runt cirkeln. Allt du behöver göra är att hålla musen i cirkeln och sedan flytta den till platsen på skärmen där du vill att den ska vara.

Om du hittar negativ i programmet kan det nämnas att det inte finns någon användarhandbok för programmet. Programmet är dessutom endast tillgängligt på engelska och kan därför vara lite svårt för vissa danar. Programmet är dock så enkelt och enkelt att dessa små negativ inte skulle innebära något för användaren. Du behöver inte en användarmanual, eftersom allt ger sig själv, medan den enda platsen du hittar språket i programmet finns i Inställningar, där det också är mycket enkelt att navigera.

Anpassa din upplevelse

Förutom att du bestämmer var på skärmen ska cirkeln vara, kan du också anpassa hela dess layout och funktioner. Högerklicka på cirkeln, du kan trycka på inställningar och programmets inställningsmeny kommer att visas. Här kan du göra cirkeln antingen större eller mindre, medan du också kan bestämma hur mycket programmet ska zooma in på musen. Sist men inte minst kan du också ändra cirkelns utseende. Kanten på cirkeln är en genomskinlig linje, som du kan välja att göra större eller mindre, medan du också kan ändra graden av insyn och välj vilken färg du vill att cirkelkanten ska vara.

Ingen installation krävs

Se Sharp är inte det största programmet i världen. Det rymmer nästan inget utrymme på din dator bara för att programmet bara handlar om att förstora saker på skärmen. När du klickar på nedladdningen här på sidan laddas programmet till din dator. Därefter visas ett installationsfönster på skärmen, men det här är inte fallet med See Sharp. Programmet är så litet och välutvecklat att du bara måste klicka på programmet, och sedan öppnas det tydligt för användning. Programmet är därför klart bara några sekunder efter att du har tryckt ner hämtningen här på sidan.

Andra verktyg

Se Sharp är förstås inte det enda verktyget du kan ladda ner på den här sidan. Vi har ett stort utbud av gratisprogram som kan göra vardagen mycket enklare för dig. Du hittar alla våra hjälpverktyg genom att klicka här.

En av de enormt användbara applikationerna som du hittar i vår verktygslista är bland annat WordWeb- verktyget , vilket alltid är bra att ha till hands när du stöter på svårigheterOrd på internet. Programmet förklarar engelska ord bara genom att högerklicka på dem så att du inte behöver få en ordlista varje gång.

Tillgänglighet

Se Sharp är konstruerat för användning på Windows operativsystem. Du bör därför bara ladda ner programmet om din dator använder ett av Windows operativsystem. Om du till exempel är Mac eller Linux, letar du efter alternativa program.

Slutsats

Se Sharp är ett utmärkt litet program som kan hjälpa dig varje dag. Programmet är mycket enkelt och fokuserar bara på att förstora det som du håller musen över. Detta gör att du lättare kan läsa texter på Internet eller se bilder förstorade. Programmet är utformat för att hjälpa synskadade personer, men kan också rekommenderas till andra som bara vill använda den här fantastiska funktionen. Se Sharp är helt gratis att ladda ner och använda, och programmet är nästan ingenting på din dator. Den lilla storleken innebär också att det inte finns någon installation med programmet. Det fungerar direkt du har laddat ner det, och du kan därför använda programmet bara några sekunder efter att du har klickat på nedladdningen här på sidan.

Programmet är mycket enkelt att använda och du kan ställa in det enligt dina specifika behov. Du bestämmer var på din skärm att cirkeln ska vara, medan det också är upp till dig hur stor cirkeln ska vara och hur mycket den ska zooma in. Dessutom kan du också personifiera cirkelns kant, vilket är en tunn genomskinlig linje. Graden av genomskinlighet som du kan anpassa medan kantens storlek och färg kan också ändras enligt dina behov.

Download See Sharp 1.0.3
Screenshots
Detaljerad information om See Sharp
Typ:
Freeware


Producent:
Brian Ferguson

Inkom datum:
22-05-2014
Plattform:
Windows

Storlek:
0.5 Mb

Uppdaterad datum:
10-04-2019
0