Program » Internet » Webmaster tools

Scriptblok last ned
3 0 5927  

Ladda ner gratis Scriptbook här och lär dig att programmera dig själv.

Skript är främst för Windows Skript av filtyper vbs och wsf, där skriptspråket är VBScript, men naturligtvis kan andra dokumenttyper som html, css, js, txt, fladdermus och rik text också skrivas.

Det finns redigerbar information med exempel som är tillgängliga direkt från redigeraren, inte bara för WScript- och VBScript-objekt, egenskaper och metoder, men även för html, css och javascript, vilket till exempel kan användas i samband med WMI-skript för att skriva ut information härifrån som webbplatser.

De många exemplen i informationen kan göra ansökan lämplig för användare som inte redan känner till programmeringsspråk i förväg.

Den bifogade objektstrukturen innehåller grundläggande objekt som WScript och Scripting Library samt en sektion med VBScript: Funktioner, uttalanden och så vidare.

Det finns möjlighet att redigera strukturen eller lägga till nya strukturer.

Objektet FileSystemObject, ett objekt under Scripting, innehåller många alternativ för att skriva skript om enheter, mappar och filer, och Shell-objektet, som är ett objekt under WScript, låter dig köra program, skapa genvägar och mer.

Det finns naturligtvis fler föremål för olika ändamål.

WMI-avdelningen kan skriva ut skript för Windows Management Instrumentation root / CIMV2-klasser som innehåller flera objekt som behandlar information och funktioner i datorn som bearbetas.

Det finns information om programmets olika funktioner och instruktioner för redigering och skapande av strukturer.
Nyligen har ett CanvasRenderingContext2D-objekt lagts till som tillåter att lägga till ritningar i html.

Download Scriptblok 4.0
Screenshots
Detaljerad information om Scriptblok
Typ:
Freeware


Producent:
Flembo

Inkom datum:
14-03-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
18-10-2022
0