Program » Datasäkerhet » Anti-Spyware

RougeKiller last ned
3 0 5941  

Ladda ner Roguekiller gratis här och få ett bra program som hittar alla skadliga filer.

Din dator kommer sannolikt att innehålla hundratals filer som antingen bara ligger eller fyller eller skadar datorns system. Filerna förstör också din dator medan du förmodligen också skulle känna att den inte fungerar så fort längre och kanske har börjat ljuda. Naturligtvis måste dessa filer tas bort så snart som möjligt, men det kräver special hjälp. Ett program som kan hantera detta för dig är RogueKiller-programmet.

Skanna och döda onda filer

Med RogueKiller kan du skanna din dator för skadliga filer och program. Du klickar bara på skanningsknappen och programmet kommer att göra resten för dig.

Som det ses ovan är det inte möjligt att personifiera skanningen om du inte uppgraderar din prenumeration till Pro-abonnemangsprogrammet. Den fria upplagan skannar hela din dator och det är därför inte nödvändigt att uppgradera. Skanningen sker snabbt och sker i bakgrunden. Du kan därför enkelt använda din dator medan RogueKiller skannar de olika systemen.

Andra funktioner

Förutom att skanna din dator innehåller RogueKiller också ett antal andra funktioner. Programmet innehåller verktyg för att reparera värd-, proxy- och DNS-problem. Dessutom hittar du också ett litet sidprogram som automatiskt hittar och tar bort oanvända genvägar.

Rengör ditt system

RogueKiller tar bort de skadliga startfiler som programmet hittar på datorn, men det städar inte ditt system helt. Därför är det en bra idé att förvärva ett program som kan komplettera RogueKiller. Här rekommenderas Malwarebytes Anti Malware, vilket är ett anti malware verktyg. Du kan få det som en 14-dagars gratis provperiod, där du kan se programmet och bestämma om du vill betala för följande. När RogueKiller har slutförts skannar du helt enkelt Malwarebytes för att permanent ta bort alla infektioner.

Ease

Antivirusprogram och verktyg för borttagning av skadliga program kan ofta vara invecklade och svåra att bekanta sig med för personer som inte behandlar dessa typer av program dagligen. Därför är det också oerhört viktigt att utvecklarna bakom dessa program tar sina användare för hand och gör det enkelt att använda sina program. Utvecklarna bakom RogueKiller hade uppenbarligen användarna i åtanke när de utvecklade programmet. Användargränssnittet är enkelt och enkelt att navigera i, medan svår och rubbad information förklaras så att de flesta kan delta.

Uppdateringar

Det är självklart viktigt att hålla uppdaterade program så här. Därför berättar programmet också om en uppdatering ska göras. Ofta uppdateras program som RogueKiller automatiskt när de behövs. Detta är också möjligt i RogueKiller, men tyvärr bara i Pro-upplagan som kostar pengar. Därför är det med den fria upplagan alltid en bra idé att kontrollera om programmet behöver uppdateras om du inte vill köpa Pro-utgåvan.

Tillgänglighet

RogueKiller är avsedd att skanna och skydda Windows-system. Programmet är därför användbart på alla Windows operativsystem som sträcker sig från Windows XP till Vista, 7 och 10, men tyvärr kan du inte använda den på Mac eller Linux.

Slutsats

Med RogueKiller kan du skanna och ta bort skadliga filer från din dator. Programmet är otroligt enkelt att använda och användargränssnittet är ganska enkelt att använda. Du styrs genom processerna, medan skanningen sker snabbt och i bakgrunden, så att du fortfarande kan använda din dator på vägen. Programmet kan laddas ned på denna sida i en gratis version som inte innehåller alla programmets funktionerr. Du kan dock välja att uppgradera din kostnadsfria prenumeration för att få tillgång till alla programmets möjligheter. Med Pro-abonnemanget kan du specialisera din skanning för att bara fokusera på ett visst område i datorns system, med den fria upplagan att bara kunna skanna hela systemet. Med Pro-abonnemang uppdaterar programmet automatiskt automatiskt, där du med den kostnadsfria prenumerationen måste uppdatera programmet manuellt. Därför är det en bra idé att göra sig av med dig själv om du behöver de extrafunktioner som följer med Pro-abonnemanget.

Download RougeKiller
Screenshots
Detaljerad information om RougeKiller
Typ:
Freeware


Producent:
Adlice

Inkom datum:
20-04-2017
Plattform:
Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 & 10. (32/64 bits)

Storlek:
25.4 Mb

Uppdaterad datum:
15-07-2019
0